| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Odgoj djece - Dvornikovi u Život i Stil forumu; Razvila se velika rasprava oko slike Elle Dvornik, pa ondai oko odgoja i cjele situacije doma ... kome se da, mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Odgoj djece - Dvornikovi Razvila se velika rasprava oko slike Elle Dvornik, pa ondai oko odgoja i cjele situacije doma ... kome se da, može pogledat u "Slike" ... mene ovdi zanima odgojna strana - kaj mislite o svemu tome .. šta uopće znači dobar odgoj? kakav treba biti dobar roditelj? i čemu sve to? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Prvo i osnovno... Što to znači dobar roditelj i tko je taj tko će meni reći da ja nisam ili jesam dobar roditelj ! Naravno,u svemu postoje granice ! Tu podrazumijevam da se dobrim ne može smatrati davanje djetetu droge,alkohola i sličnih sranja ! Neću spomnjati te ekstreme... Recimo što se Dvornikovih tiče...jedan od komentara je da je taj odgoj nije dobar i da se to još pokazuje na televiziji ! Pozvao bi dotičnu komentatoricu da nam obrazloži onda kakav je to onda "dobar" odgoj !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Dobar odgoj je se zasnima da roditelji istinski moraju voliti svoju djecu. Odnosno, trebaju im biti uzor, trebaju se zanimat za njih, slušat što govore, davati im savjete, "voditi" ih kroz život...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Mislim da ovdje možemo raspravljati samo o metodama odgoja. A to je li dobar ili nije moći ćemo reći ako upoznamo Ellu. Da se na tv-u vide neki "propusti" u njihovom načinu odgajanja djeteta, vide. Ali isto tako televizija obično pokazuje iskrivljenu sliku stvarnih događaja. "Dvornikovi" nisu dokumentarac nego zabavna emisija i redatelj sigurno manipulira snimkama kako bi one bile zanimljivije gledateljstvu i poticale upravo ovakve rasprave. Osobno se ne slažem sa nekim postupcima ali isto tako mi se sviđa otvoren pristup Dina i Danijele. Po meni je dobro da dijete vjeruje roditelju i da se ne srami pitati o svemu. A koliko morala ima u svemu tome što vidimo u to ne ulazim.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
![]() biti dobar roditelj po meni ne znači djete držat izolirano od svijeta, nego suprotno, dat djetetu znanje i savjete kako da se nosi sa svijetom oko sebe ... i naravno, slažem se da od pitaj boga kolko sati materijala, oni izaberu ono kaj će najviše "šokirat" javnost ... obzirom da je dobar dio HR populacije zaostao u srednjem vijeku ... pa im je čudno kaj se tamo dešava .... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi čekaj, čekaj... sad po tvome ispada da je narkoman najbolji roditelj jer najbolje zna prepoznat sve znakove da se dijete drogira? Znači, svaki bi roditelj prvo trebao bit narkoman? Znači, svaki bi roditelj trebao prethodno ubit 6-7 ljudi jer će najbolje znat prepoznat ako njegovo dijete pokazuje ubilačke sklonosti? Ne kontam što hoćeš reć... ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
ofkors not. samo kažem da mi nemamo pojima kaj se tam stvarno dešava, jer kamere neće pokazat istinu, nego ono kaj je - šokantno većini koja gleda ... pa da ih privuče. jel Dino narkoman il ne .. nemam pojima (trenutno, ne općenito). jel bivši narkoma može podić porodicu i poslat djecu na pravi put? .. sigurno. meni je cjeli taj show ustvari isfuravanje na Dinovu prošlost, di oni uzimaju pare i trpe da se od njih radi majmune, pa da mogu možda neke stvari kupit ... realno govoreć, Dino je propo ko muzičar, brak mu je bio u kurcu i jedino kaj je sačuvalo taj brak je mala ... sad to koriste .... jel će mala ispast problem il ok osoba, niko od nas ne može reći, a sudit po tome kaj od pitaj boga kolko sati snimljenog materijala u režiji izrežu, nema smisla ... ajmo reći samo da znam da je Dinova žena odigrala jako važnu ulogu u njegovom životu i da sigurno nije bilo kak je on reko ... ona je vodila stvar .. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi pa normalno.... "reality" show služi tome da "šokira" one koji su dovoljno zatupljeni pa vjeruju da je sve to što se u "reality showu" prikazuje zaista realan prikaz realne situacije bez montaže i filtriranja od strane urednika... U svakom slučaju - razglabat o kvaliteti odgoja u jednoj zbrkanoj obitelji i to na temelju onog što se prikaže na TV je u najmanju ruku bespotrebno
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | moja preslika o problematičnoj obitelji iz furuma Ella: Citat:
Citat:
relativan je pojam "dobrog" roditelja, ali ipak dovoljno definiran da nije baš toliko relativan koliko bi netko u tome htio utopiti svoje propuste
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: djece, dvornikovi, odgoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:06.