Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Odgoj djece - Dvornikovi u Život i Stil forumu; Meni su " Dvornikovi " baš ok..nisu konzerve, pričaju o svemu sa Ellom, Dino je otkačen i više ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-02-07, 10:02   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto
Re: Odgoj djece - Dvornikovi

Meni su " Dvornikovi " baš ok..nisu konzerve, pričaju o svemu sa Ellom, Dino je otkačen i više popustljiv, a Danijela je malo stroža al isto se zna zezati..osim toga Ella ima skoro 16g i već je svoja osoba, sa stavovima i zna što se smije a što ne..tako da tu roditelji više nemaju što odgajati, mogu samo dati podršku ili ne..
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 11:04   #12 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

ma u k..cu su

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 14:37   #13 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Odgoj djece - Dvornikovi

jsećam se kao danas....radio 101....11 sati navečer u studio upadaju mrtvi pijani Oliver i Dino....jedva pričaju....sprdaju se...i odjednom u eter upada Danijela reko telefona....i po Dini, da kako ga nema četiri dana kući, kako se ne javlja, kako ga traži po Zagrebu, po Splitu....odličan uzor djetetu...s tim da je ona uplakana zvala, a njih dvojica je isprdali

a abrem 4,5 puta sam čuo kada se ona javila na radio i preko etere ga molila da se javi kući.....gdje je...????
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 15:36   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: himalajka Pogledaj Poruke
Ella ima skoro 16g i već je svoja osoba, sa stavovima i zna što se smije a što ne..tako da tu roditelji više nemaju što odgajati, mogu samo dati podršku ili ne..

Sa svime se slažem osim s ovim... definitivno nije već svoja osoba, niti ima izgrađene stavove, prošle godine je išla na skupove prijatelja životinja i pričala kako je nošenje krzna nehumano, bla bla... a eno neki dan čitam da se ipak predomislila... što se tiče njenog odgoja tko smo mi da sudimo...
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 20:12   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 28
Poruka: 468
Una_Bomber se izdvaja iz mase

Odgoj varira od parenta do parenta al sta je previshe je previshe--------tak ti je to kad te napravio dino dvrnik.............
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 20:21   #16 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Meni se njihov pristup Eli jako sviđa....jer joj prvo pristupaju kao prijatelji, a onda kao roditelji i mislim da je to ok! Mala ima povjerenja u njih i lijepo mi se svi skupa slažu. To što se slikala za Klik-šta ima veze! Nije se slikala gola...a i da su joj branili što bi time postigli?
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 20:36   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 14
dana se izdvaja iz mase

jako dobar odgovor ... mislim da će Dino prije vidit jel mu mala mulja i skriva nešto nego 99% posto ostalih roditelja. ne može njemu skrivat drogu

Želiš reći da se svi mi moramo drogirati kako nas djeca za par godina ne bih mogla muljati?
dana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 21:14   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

malo mi je preintimno dovoditi u pitanje ispravnost nečijeg odgoja.
Uostalom, što je to dobar odgoj hmmmmm....

Kako Dvornikovi žive iza ugašene kamere ne znam (niti želim znati), ali ono što sam ja vidjela nije način koji ću ja primjeniti u odgoju svoga djeteta.
Prije svega, mislim da roditelj djetetu treba biti roditelj, a ne prijatelj. Treba ga usmjeravati, a ne izlaziti s njim van, opijati se i pričati o divljem sexu (karikiram, ali to je otprilike ono što rade prijatelji). To ne znači da se dijete ne povjerava majci ili ocu. Naprotiv, komunikacija je najbitnija, ali povjeriti se roditelju ne znači izjednačiti ga s prijateljem jer je odnos majke (oca) sa svojim sinom ili kćeri još na višoj razini od prijateljstva!
Stoga mislim da se roditelj ne treba ponašati kao nezreli tinejđer kako bi razumio svoje diijete, već mu pružati svojim primjerom smjernice za budući život!
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 21:20   #19 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: dana Pogledaj Poruke
jako dobar odgovor ... mislim da će Dino prije vidit jel mu mala mulja i skriva nešto nego 99% posto ostalih roditelja. ne može njemu skrivat drogu

Želiš reći da se svi mi moramo drogirati kako nas djeca za par godina ne bih mogla muljati?
Pa ti se očito i drogiraš kad tako protumačiš moj odgovor
Kao prvo, otkud ti znaš da se Dino još uvijek drogira? Kao drugo, i da se drogira ne uči sigurno svoje dijete tome Kao treće, kakav bi ti odnos imao/imala sa svojim djetetom? Ti si šef i treba ti se klanjati? Hajde malo razmisli pa onda napiši! I malo manje budi ironičan/ironična Ako ti je drugačije mišljenje, ne mora značiti da si najpametniji/najpametnija

Čak ne znam ni jesi muško ili žensko, a tako lijepo i ironično razgovaraš
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 21:23   #20 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: vatra* Pogledaj Poruke
Prije svega, mislim da roditelj djetetu treba biti roditelj, a ne prijatelj. Treba ga usmjeravati, a ne izlaziti s njim van, opijati se i pričati o divljem sexu (karikiram, ali to je otprilike ono što rade prijatelji). To ne znači da se dijete ne povjerava majci ili ocu. Naprotiv, komunikacija je najbitnija, ali povjeriti se roditelju ne znači izjednačiti ga s prijateljem jer je odnos majke (oca) sa svojim sinom ili kćeri još na višoj razini od prijateljstva!
Stoga mislim da se roditelj ne treba ponašati kao nezreli tinejđer kako bi razumio svoje diijete, već mu pružati svojim primjerom smjernice za budući život!
Ja se u potpunosti s ovim slažem

Ne osuđujem ničiji način odgoja djece, svatko će sam za sebe najbolje znati kako da odgaja svoje dijete, pa tako i Dvornikovi odgajaju i svoje onako kako misle da je najbolje, ali ovo što je vatra* napisala je nabliže onome kakav bi ja odnos želio sa svojom djecom imati.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio Joks : 27-02-07 u 21:35.
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djece, dvornikovi, odgoj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111