| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Odgoj djece - Dvornikovi u Život i Stil forumu; Meni su " Dvornikovi " baš ok..nisu konzerve, pričaju o svemu sa Ellom, Dino je otkačen i više ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Meni su " Dvornikovi " baš ok..nisu konzerve, pričaju o svemu sa Ellom, Dino je otkačen i više popustljiv, a Danijela je malo stroža al isto se zna zezati..osim toga Ella ima skoro 16g i već je svoja osoba, sa stavovima i zna što se smije a što ne..tako da tu roditelji više nemaju što odgajati, mogu samo dati podršku ili ne..
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jsećam se kao danas....radio 101....11 sati navečer u studio upadaju mrtvi pijani Oliver i Dino....jedva pričaju....sprdaju se...i odjednom u eter upada Danijela reko telefona....i po Dini, da kako ga nema četiri dana kući, kako se ne javlja, kako ga traži po Zagrebu, po Splitu....odličan uzor djetetu...s tim da je ona uplakana zvala, a njih dvojica je isprdali a abrem 4,5 puta sam čuo kada se ona javila na radio i preko etere ga molila da se javi kući.....gdje je...????
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
Sa svime se slažem osim s ovim... definitivno nije već svoja osoba, niti ima izgrađene stavove, prošle godine je išla na skupove prijatelja životinja i pričala kako je nošenje krzna nehumano, bla bla... a eno neki dan čitam da se ipak predomislila... što se tiče njenog odgoja tko smo mi da sudimo...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 468
![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Odgoj varira od parenta do parenta al sta je previshe je previshe--------tak ti je to kad te napravio dino dvrnik............. ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Meni se njihov pristup Eli jako sviđa....jer joj prvo pristupaju kao prijatelji, a onda kao roditelji i mislim da je to ok! Mala ima povjerenja u njih i lijepo mi se svi skupa slažu. To što se slikala za Klik-šta ima veze! Nije se slikala gola...a i da su joj branili što bi time postigli? |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 14
![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi jako dobar odgovor ... mislim da će Dino prije vidit jel mu mala mulja i skriva nešto nego 99% posto ostalih roditelja. ne može njemu skrivat drogu Želiš reći da se svi mi moramo drogirati kako nas djeca za par godina ne bih mogla muljati? |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi malo mi je preintimno dovoditi u pitanje ispravnost nečijeg odgoja. Uostalom, što je to dobar odgoj hmmmmm....Kako Dvornikovi žive iza ugašene kamere ne znam (niti želim znati), ali ono što sam ja vidjela nije način koji ću ja primjeniti u odgoju svoga djeteta. Prije svega, mislim da roditelj djetetu treba biti roditelj, a ne prijatelj. Treba ga usmjeravati, a ne izlaziti s njim van, opijati se i pričati o divljem sexu (karikiram, ali to je otprilike ono što rade prijatelji). To ne znači da se dijete ne povjerava majci ili ocu. Naprotiv, komunikacija je najbitnija, ali povjeriti se roditelju ne znači izjednačiti ga s prijateljem jer je odnos majke (oca) sa svojim sinom ili kćeri još na višoj razini od prijateljstva! Stoga mislim da se roditelj ne treba ponašati kao nezreli tinejđer kako bi razumio svoje diijete, već mu pružati svojim primjerom smjernice za budući život! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
Kao prvo, otkud ti znaš da se Dino još uvijek drogira? Kao drugo, i da se drogira ne uči sigurno svoje dijete tome Kao treće, kakav bi ti odnos imao/imala sa svojim djetetom? Ti si šef i treba ti se klanjati? Hajde malo razmisli pa onda napiši! I malo manje budi ironičan/ironična Ako ti je drugačije mišljenje, ne mora značiti da si najpametniji/najpametnija Čak ne znam ni jesi muško ili žensko, a tako lijepo i ironično razgovaraš ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Offline | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
![]() Ne osuđujem ničiji način odgoja djece, svatko će sam za sebe najbolje znati kako da odgaja svoje dijete, pa tako i Dvornikovi odgajaju i svoje onako kako misle da je najbolje, ali ovo što je vatra* napisala je nabliže onome kakav bi ja odnos želio sa svojom djecom imati.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 27-02-07 u 21:35. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djece, dvornikovi, odgoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

hmmmmm....
Kao drugo, i da se drogira ne uči sigurno svoje dijete tome