| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Odgoj djece - Dvornikovi u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: vatra* Prije svega, mislim da roditelj djetetu treba biti roditelj, a ne prijatelj. Treba ga usmjeravati, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
Tko je uopće i pričao o takvom prijateljstvu? Kao prvo-dijete se uopće ne treba opijati....ali ako već želi probati alkohol, onda je lijepo da ga prvi put proba sa roditeljem....ako želi zapaliti prvu cigaretu, bilo bi lijepo da to može reći roditelju i s njim je zapaliti....meni su npr.roditelji rekli da ako ikad počnem pušiti, njima kažem jer će mi kupovati cigarete a ne da ih žicam od bilo koga samo da me oni ne vide....a djeca koja tako žicaju okolo cigarete sigurno nisu prijatelji sa svojim roditeljima....i to je najžalosnije ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
PS.Sada ovdje govorim o pušenju samo kao o primjeru pa molim da me sada svi ne uhvatite za riječ da je to najgori porok na svijetu (jer nije) ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Ja ti lijepo kažem da dijete ako će početi pušiti, nema tog odgoja koji bi ga u tome spriječio....a ako će već htjeti pušiti, bolje da mu roditelj kupuje cigarete nego da ih uzima od neprovjerenih ljudi....ne moram objašnjavati zašto....i ne vidim razloga da dijete puši, a da se sakriva od roditelja...nismo u srednjem vijeku! |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
Ne treba se nitko skrivati, ali ne vidim po čemu je to dijete više odgojeno od onog koje se skriva. Ja želim reći da ako odgojiš dijete (sad je pušenje glup primjer) neće popustiti pred pritiscima okoline i bezglavo slijediti sve što mu drugi kažu. Zadnji Uredio vatra : 27-02-07 u 22:14. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Ja se nikad nisam počela drogirati iako se cijelo moje društvo drogiralo....nikada nisam počela piti alkohol iako ga je cijelo moje društvo pilo (u prvom redu zato jer ga ne volim), ali sam počela pušiti kada nitko u mom društvu nije još ni pušio....pa vi meni onda lijepo recite jesu li moji roditelji pogriješili u mome odgoju i jesam li padala pod utjecaj okoline? Fuzija, objasni mi ti možda to. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Ne bih ulazio u odgoj, ali ovo dvoje Dvornikovih su definitivno retardirani- ne bih im povjerio da mi pričuvaju psa a kamoli išta drugo (po dojmu koji sam stekao sporadičnim gledanjem emisije).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| Nježni predator | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
![]() Citat:
Ali što će dijete raditi s džeparcem u pubertetskoj dobi više nije moj problem. Prije bi djetetu kupovao prezervative da na njima ne štedi. Pitanje glasi da li si svi roditelji mogu priuštiti da djetetu daju toliki džeparac?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 02-03-07 u 12:54. | ||
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Mislim da bi se roditelji trebali postarati da im se dijete ne propuši, a ako im se propuši onda postarati da se odvikne. Nepušenje je jedan veliki bonus u životu, što financijski, što zdravstveno. Naravno da si neki roditelji nemogu to priuštiti. |
| | |
| | #30 (permalink) | |
![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
Svejedno misliš, i ja se slažem s tobom, da im treba kupovati prezervative i pričati s njima o tome. A to što te ne zanima na šta će tinejdžer potrošiti svoju lovu, znači da može kupiti i cigarete i drogu i alkohol? Iskreno-ne da mi se više raspravljati o tome...šteta je jedino što većina roditelja misle da djeci se nešta može zabraniti...i to na sve načine i pokušavaju! Ja jedino cijenim kad vidim da dijete ima povjerenja u svoje roditelje i ništa drugo.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djece, dvornikovi, odgoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

Tko je uopće i pričao o takvom prijateljstvu?