| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Odgoj djece - Dvornikovi u Život i Stil forumu; slažem se sa Eowyn u ovome .. zabrane neće puno pomoći ako djete nešto odluči, čak će smanjiti mogućnost ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Banned | Re: Odgoj djece - Dvornikovi slažem se sa Eowyn u ovome .. zabrane neće puno pomoći ako djete nešto odluči, čak će smanjiti mogućnost da roditelji uoče probleme, jer djete sve po difoltu skriva ... s druge strane, otvoreniji odnos može pomoći, jer su onda i roditelji upućeniji u ono što djete radi ... |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
Zabrana se odnosi na maloljetnike do 15 godina, a što je sa onim malo starijim?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi 1. dvornikovi su javne osobe i mi imamo moralno i svako drugo pravo komentirati bilo šta vezano uz njih. 2. jako sam malo gledao show, a mislim da je režiran i napravljen prema scenariju kao i svaki drugi reality, tako da je teško govoriti kakav je doista njezin odgoj. 3. ella ima 16 godina i slika se polugola za klik. i to će je pratiti kroz život, a to su joj dopustili roditelji, a i uredništvo klika nije mućnulo glavom po tom pitanju. para im je bitnija.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Banned | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
2. točno 3. sigurno će imat traume .. koji užas kaj se slikala ... mislim stvarno | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
![]() a kad joj starci daju, šta mene briga, nek se slika i s dva crna u šupku! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Odgojili su djete kako su znali, kakvi su oni takva je i mala, bilo dobra, bilo loša! Meni osobno se ne sviđa takva vrsta pristupa. Hoću reći, roditelj treba biti roditelj, a prijatelj treba biti prijatelj! Razlika roditelj - dijete mora biti, mora postojati neki autoritet i kroz sve faze života. To nije nikakvo umanjenje ljubavi i povjerenja!
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
![]() Ali opet toliku liberalnost ne poštujem, a kaj se tiće alkohola ti očito nisi sa sjevera HRV, am I right or am I right ? | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
Kakve veze komunizam i liberalizam imaju sa pušenjem cigareta? I kakve veze, molim te, ima odakle je netko sa alkoholom? Ma o čemu ti pričaš, isusa ti boga?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djece, dvornikovi, odgoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.

Svejedno misliš, i ja se slažem s tobom, da im treba kupovati prezervative i pričati s njima o tome.