Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Odgoj djece - Dvornikovi u Život i Stil forumu; slažem se sa Eowyn u ovome .. zabrane neće puno pomoći ako djete nešto odluči, čak će smanjiti mogućnost ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-03-07, 19:46   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Odgoj djece - Dvornikovi

slažem se sa Eowyn u ovome .. zabrane neće puno pomoći ako djete nešto odluči, čak će smanjiti mogućnost da roditelji uoče probleme, jer djete sve po difoltu skriva ...

s druge strane, otvoreniji odnos može pomoći, jer su onda i roditelji upućeniji u ono što djete radi ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 19:57   #32 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
I seks je djeci zabranjen pa što onda Svejedno misliš, i ja se slažem s tobom, da im treba kupovati prezervative i pričati s njima o tome.
A to što te ne zanima na šta će tinejdžer potrošiti svoju lovu, znači da može kupiti i cigarete i drogu i alkohol?

Iskreno-ne da mi se više raspravljati o tome...šteta je jedino što većina roditelja misle da djeci se nešta može zabraniti...i to na sve načine i pokušavaju! Ja jedino cijenim kad vidim da dijete ima povjerenja u svoje roditelje i ništa drugo....
Bilo bi mi jako drago da mi nađeš tu točku zakona koja djeci brani sex?

Zabrana se odnosi na maloljetnike do 15 godina, a što je sa onim malo starijim?

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-07, 21:40   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-03-07
Poruka: 116
Superstar se izdvaja iz mase

ok su!
Superstar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 20:35   #34 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,071
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

1. dvornikovi su javne osobe i mi imamo moralno i svako drugo pravo komentirati bilo šta vezano uz njih.
2. jako sam malo gledao show, a mislim da je režiran i napravljen prema scenariju kao i svaki drugi reality, tako da je teško govoriti kakav je doista njezin odgoj.
3. ella ima 16 godina i slika se polugola za klik. i to će je pratiti kroz život, a to su joj dopustili roditelji, a i uredništvo klika nije mućnulo glavom po tom pitanju. para im je bitnija.
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 21:03   #35 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
1. dvornikovi su javne osobe i mi imamo moralno i svako drugo pravo komentirati bilo šta vezano uz njih.
2. jako sam malo gledao show, a mislim da je režiran i napravljen prema scenariju kao i svaki drugi reality, tako da je teško govoriti kakav je doista njezin odgoj.
3. ella ima 16 godina i slika se polugola za klik. i to će je pratiti kroz život, a to su joj dopustili roditelji, a i uredništvo klika nije mućnulo glavom po tom pitanju. para im je bitnija.
1. točno
2. točno
3. sigurno će imat traume .. koji užas kaj se slikala ... mislim stvarno
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 01:04   #36 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ma ajde bogati Ševa, nije ovo Meksička sapunica, ajd ajd da se slikala gola ali nije. Ja bi se slikao gol za dobre pare.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-07, 19:17   #37 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,071
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Ma ajde bogati Ševa, nije ovo Meksička sapunica, ajd ajd da se slikala gola ali nije. Ja bi se slikao gol za dobre pare.
nije, ali maloljetna je i mislim da joj to ne treba. neka nastavi tako se prodavati zbog karijere i svi će je smatrati fufom. ubrzo će to biti pod normalno i sljedeće će jedino moći privući pažnju amaterskim videom kao nensi, tina ili marina parlov.

a kad joj starci daju, šta mene briga, nek se slika i s dva crna u šupku!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 17:28   #38 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,672
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Odgojili su djete kako su znali, kakvi su oni takva je i mala, bilo dobra, bilo loša! Meni osobno se ne sviđa takva vrsta pristupa. Hoću reći, roditelj treba biti roditelj, a prijatelj treba biti prijatelj! Razlika roditelj - dijete mora biti, mora postojati neki autoritet i kroz sve faze života. To nije nikakvo umanjenje ljubavi i povjerenja!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-07, 22:14   #39 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Ja ti lijepo kažem da dijete ako će početi pušiti, nema tog odgoja koji bi ga u tome spriječio....a ako će već htjeti pušiti, bolje da mu roditelj kupuje cigarete nego da ih uzima od neprovjerenih ljudi....ne moram objašnjavati zašto....i ne vidim razloga da dijete puši, a da se sakriva od roditelja...nismo u srednjem vijeku!
Varaš se i to gadno, ja sam pušio, iako se roditelji nisu razjasnili o tome, pa oboje ne puše tako da bi teško prihvatili ali bi prihvatili, ja sam prestao zgob toga što sam vidio da ipak nisu komunjare već liberalniji + cigareta je meni bila trošak novca uzaludan

Ali opet toliku liberalnost ne poštujem, a kaj se tiće alkohola ti očito nisi sa sjevera HRV, am I right or am I right ?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-07, 22:23   #40 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,916
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Varaš se i to gadno, ja sam pušio, iako se roditelji nisu razjasnili o tome, pa oboje ne puše tako da bi teško prihvatili ali bi prihvatili, ja sam prestao zgob toga što sam vidio da ipak nisu komunjare već liberalniji + cigareta je meni bila trošak novca uzaludan

Ali opet toliku liberalnost ne poštujem, a kaj se tiće alkohola ti očito nisi sa sjevera HRV, am I right or am I right ?

Kakve veze komunizam i liberalizam imaju sa pušenjem cigareta?

I kakve veze, molim te, ima odakle je netko sa alkoholom?

Ma o čemu ti pričaš, isusa ti boga?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djece, dvornikovi, odgoj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114