| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Odgoj djece - Dvornikovi u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Vex Varaš se i to gadno, ja sam pušio, iako se roditelji nisu razjasnili o tome, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07
Poruka: 1
![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi dajte molim vas? pa kaj je za vas pravilan odgoj? da zatvore malu u kucu, daju joj papir sa pravilima ponasanja, natjeraju je da ga nastreba, i ponese ga kada krene vani da slucajno ne bi zabrljala kaj? daj spustite se malo, pa savrsen odgoj, na kraju i ne postoji, kaj ne? mislite da ce dino dobiti nesto ako joj kaze da nekaj ne smije uradit, ne smije pusiti, piti, seksati se? sretan je sto razgovara sa njim uopce o tim stvarima... mislim da niko od danasnjih tinejdjera ne pita roditelje za dozvolu, mislim doci mami i reci joj: "Ej mamice, smijem li ja pusiti?", danasnji tinejdjeri su malo pametniji nego sto je bilo ko tu od vas bio u tim godinama, unaprijed znaju vecinu odgovora roditelja, i jasno ne isplati se pitati? Ellino ponasanje nije fantasticno, i sto sad stim? U pubertetu je, pokusava pronaci svoj put, nacin zivota? uostalom potpuna kontrola ne postoji, zabraniti da pusi u kuci, a kaj ce raditi u skolskom wc-u? i da, bolje joj dati kondome nego da se vrati trudna kuci, mislim, kaj ak je to naumila i uradice to? sumnjam da ce je posebno zanimati sto njena mama misli "da je to strasno"? uostalom vratite se malo kada ste vi bili u tom dobu, saberite sve to zajedno i josh sve godine koje su prosle od tada do sada i koliko se vrijeme promijenilo i koliko su generacije drugacije?... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Purger | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Nakon ovog tvog posta sam doživio prosvjetljenje ! ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odgoj djece - Dvornikovi Ta obitelj mi ide na živce,pogotova ona mala.... ![]() O odgoju da ni nepričam,nema odgoja ukratko,vidi se po maloj...razmažena je Nije ni čudo dobije sve što poželi Imam još puno za reć o toj obitelji...ali neda mi se pisati ![]()
__________________ life goes around |
| | |
![]() |
| Tagovi: djece, dvornikovi, odgoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.