ovo meni izgleda savršeno. još 1800 €/m2
ček, jel su ovo pašalićeve zgrade![]()
Raspravljate o temi Odranska zavrtnica u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Index Ima ko kakvih dobrih informacija o ovome? Meni se cini cist OK. Jedino me kopka dosta visoka cijena kvadrata-1800 ...
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
ovo meni izgleda savršeno. još 1800 €/m2
ček, jel su ovo pašalićeve zgrade![]()
-
Izgleda ko golf teren.
btw provjerija san u sudskon registru.
jesu pašalićeve
e, to je najveći problem![]()
-
Meni to ne predstavlja problem. Gledam to sa ove strane. U konacnici sam ipak malo više platio kvadrat racunajuci i koliko se nakrao na moj racun u prijasnici![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Živim par kuća dalje ... To ne izgleda meni ovako kako je tu na linku prikazano...
Još nije ništa dovršeno asfaltirano... Čula sam da su mali balkoniNe znam koliko ti je to bitno...
Da to su Pašalićeve zgrade i dosta je stanova prodane prije. Ima dosta kineskih kupaca...
Najviši aartmani su opremljeni boli glava. Za mlade ljude koji imaju novac odlično
Lokacijski meni je mjesti izvrsno, za manje od 10 min sam na gorici, a u Zagrebu sam za 15 min, tu negdje... Je to "selo", al ti si praktički blizu gradu i gorici i sve ti je pri ruci...
A sad, cijene su takve kakve jesu... Ima i jeftinijih i skupljih stanova... A za parking ne znam, nisam sigurna... Mogu provijeriti![]()