| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Odranska zavrtnica u Život i Stil forumu; Index Ima ko kakvih dobrih informacija o ovome? Meni se cini cist OK. Jedino me kopka dosta visoka cijena kvadrata-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Odranska zavrtnica Index Ima ko kakvih dobrih informacija o ovome? Meni se cini cist OK. Jedino me kopka dosta visoka cijena kvadrata-1800 eura. I nacuo da je zajebancija sa parkingom ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Odranska zavrtnica Izgleda ko golf teren.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odranska zavrtnica Meni to ne predstavlja problem. Gledam to sa ove strane. U konacnici sam ipak malo više platio kvadrat racunajuci i koliko se nakrao na moj racun u prijasnici ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Odranska zavrtnica Živim par kuća dalje ... To ne izgleda meni ovako kako je tu na linku prikazano... Još nije ništa dovršeno asfaltirano... Čula sam da su mali balkoni Ne znam koliko ti je to bitno...Da to su Pašalićeve zgrade i dosta je stanova prodane prije. Ima dosta kineskih kupaca... Najviši aartmani su opremljeni boli glava. Za mlade ljude koji imaju novac odlično ![]() Lokacijski meni je mjesti izvrsno, za manje od 10 min sam na gorici, a u Zagrebu sam za 15 min, tu negdje... Je to "selo", al ti si praktički blizu gradu i gorici i sve ti je pri ruci... A sad, cijene su takve kakve jesu... Ima i jeftinijih i skupljih stanova... A za parking ne znam, nisam sigurna... Mogu provijeriti ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:50.