Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata u Život i Stil forumu; Ne možeš uspoređivat sirotinju u Africi sa ovima !!! Zašto nitko od njih ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-11-06, 17:55   #11 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata

Ne možeš uspoređivat sirotinju u Africi sa ovima !!!
Zašto nitko od njih ne radi !?

Meni ih stvarno nije žao...razumio bi da su retardirani,invalidi ili bilo kako drugačije onemogučeni za naći posao i raditi ! To bi shvatio ali ovo ne mogu.To su jednostavno ljenčine i probisvijeti !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 18:08   #12 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

mislim da ovo nema nikakve veze s tim da imaju toliko djece, poznato je da bogati (visokorazvijeni) imaju maksimalno troje djece, a da oni siromašniji imaju više (btw. ovo nije pravilo, ali je većinom tako)...
žali me što se ove ljude osuđuje i govori nešto u stilu "tko im je kriv"... stvarno žalosno da smo izgubili svaki socijalni duh i što smatramo sasvim normalnim da se za majicu daje po 3000-4000 tisuće kuna, a da ljudi nedaleko od toga umiru od gladi i oboljevaju...
divimo se onima koji su uspjeli u životu i koji i imaju novaca (naravno ne moramo se diviti onima koji tu nisu), ali je zaista tragično da se onda za ljude koji su siromašni izjavljuju neke rečenice tipa "tko im je kriv jer su nesposobni ili zašto imaju toliko djece"
nitko od nas ne bi želio da imamo društvo kakvo imaju amerikanci tj. čisti kapitalizam, ali mislim da s takvim stavom baš k tome ide...
nemaju svi iste šanse u životu i nije svima dano da budu sposobni...
sad mogu neki reći da su im dane ruke da mogu raditi... jasno, ali odkuda znamo koje su njihove životne priče i šta im se sve dogodilo da ih je dovelo u tu sitaciju...
sigurno ne žele da se nalaze u takvoj situaciji da moraju prositi (cigani žele da su u takvoj situaciji)...
ja sam poprilično humanitarna i takve stvari me zaista pogode...tragično!

Btw. ovaj dio sa lijenčinama može biti istinit, ali ne mora...
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 18:11   #13 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Nije lepo smejati se tuđoj nesreći !

-iz filma "Mrtav Ladan"
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 18:12   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Slažem se s tobom u svemu što si napisala... ali opet, kako znaš da "cigani" to žele? Jel poznaš kojeg? Žao mi je ali nitko ne želi biti siromašan....
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 18:19   #15 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

naravno da znam (čak sam imala i jednog frenda cigana- doduše kada sam bila djete) i znam da čim se rode odmah im je to primarana zadaća koju moraju naučiti- prositi!!!
ima cigana koji su full bogati, imaju viletine i žive ko mali bogovi, a i dalje prose... (to im je job)
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 18:23   #16 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

A ne znam za te vaše zagrebačke Rome... ali nije svima imperativ da prose... velika većina je siromašna ali ne prose... niti znam ijednog koji to voli...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 19:00   #17 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
naravno da znam (čak sam imala i jednog frenda cigana- doduše kada sam bila djete) i znam da čim se rode odmah im je to primarana zadaća koju moraju naučiti- prositi!!!
ima cigana koji su full bogati, imaju viletine i žive ko mali bogovi, a i dalje prose... (to im je job)

U potpunosti se slažem s tobom

Zato ja kad mi priđe cigančić na semaforu pitam : "A gdje su ti roditelji ?" ili "A zašto ti nisi u školi ?" ili jednostavno kažem..."Ajde mi otpjevaj pjesmicu,otpleši nešto ili mi operi šajbe na autu i zaradi novac !!!"

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 19:25   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

hehehe sahasa, dao si mi ideju, sad ću tim cigančinama, koji mi ni ne prilaze, (ne znam jel to zato kaj smrdim ili zato kaj me se boje) reći ću im da glume majmune da bi zaradili
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 19:39   #19 (permalink)
Purger

Pa naravno,neka nauče da moraju zaraditi te novce !
Prema mojim iskustvima,niti jedan od njih kojem kažeš da nešto mora napravit za novce,bilo to pranje prozora ili pjevanje pjesmice,nisu to htjeli napraviti ! Čim je nekakav posao u pitanju odmah odustanu...rijetki su ti koji pjevaju

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-11-06, 20:21   #20 (permalink)
Cobeta

Stvarno ograničeno....
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kuci, kvadrata, obitelj, osmeroclana, zivi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108