| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata u Život i Stil forumu; Šta je ograničeno ? Nekoga učiti da se novci zarađuju radom a ne prosje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Purger | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Šta je ograničeno ? Nekoga učiti da se novci zarađuju radom a ne prosječenjem ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Purger | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Nije o Romima ali ovi bi se mogli poistovijetiti s njima !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Pa evo, kada sam pogledao ovu sliku i pročitao tekst oni opisuju svoju situaciju kao da žive u divljini bez ičega npr. Oni sinovi su svi poprilično dobro uhranjeni, pogotovo onaj koji ima sat na ruci, nevidim zasto nisu sposobni uzdržavat, ako nemogu nać posao barem nek žive od okoline.... Eh John Wayne nije imao vodu, ali je imao okolinu Mogli biste prestat s ovim uvrijedljivim sranjima. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Citat:
| |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Offline | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Citat:
Prolazio sam kraj jednog prosjaka koji je kukao "Dajte molim vas kuna, nemam za kruh..." a ja baš imao u torbi sendvič i htio mu ga dat a ovaj kad je vidio da mu hoću dat sendvič a ne novce počečeo psovat i sterao me u pi*ku materinu, da koji mu kurac to dajem, da mu dam lovu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Purger | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Još jedna stvar mi je fascinantna...tu u Zagrebu.Npr. na semaforu dvoje ljudi...jedan je Rom i on ide od auta do auta i žica pare a drugi koji nije Rom radi kao kolporter... E sad se ja pitam,zar taj Rom ne može radit kao kolporter ? Kad tak nekaj vidim onda čekam da mi cigo priđe i pita za pare a onda zovem i kolportera...e kolporteru dam 10 kn i kažem mu da zadrži novine... Onda sa užitkom gledam kako cigo bleji i nije mu ništa jasno...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 21-11-06 u 15:55. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Malo si previše zloban.... Siromaštvo je velik problem u svijetu i ne možete zbog tih par primjera generalizirat i okrivljavat da su svi siromašni ljudi lijeni... pa jebote nije isto Zagreb i Daruvar.. selendra u kojem ni čovjek koji je završio školu ne može nać posao a kamoli ovi neuki ljudi... OK, ne date svoje novce koje ste zaradili svojim radom... to je u redu... ali onda šta koji kurac te briga zašto je on siromašan.... ako nećeš pomoć nemoj.. ali onda nemoj ni pričat nešto samo zato jer znaš par primjera ljudi koji namjerno ne žele radit.. a što se tiče Roma... ajde nek mi netko kaže tko će zaposlit ijednog Cigana bilo gdje osim za smetlara ili sl. pa nisu svi oni lijeni... ima i onih koji su završili neki zanat.. znam za dečka koji je završio za frizera pa je dobio otkaz jer je gazdarica skužila da joj on "tjera" mušterije... strahovito me takve nepravde raspizde... i znam još puno primjera veeelike nepravde ali jednostavno mi se ne da trošit riječi jer nema smisla... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Purger | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Nitko ovdje ne generalizira...ja sam samo naveo primjere koje vidim skoro svaki dan.Nisam rekao da su svi Romi lijeni,ima iznimaka i njima svaka čast ! U svom postu pitaš ovako:ali onda šta koji kurac te briga zašto je on siromašan... Kako me ne bi bilo briga ako me netko žica pare ? Meni je logično da se zapitam zašto taj čovjek nema ako vidim da nije invalid i nesposoban za rad ! Ovaj primjer koji si navela...takve stvari i mene živciraju ali što ćeš...žalosno je to.
| | |
![]() |
| Tagovi: kuci, kvadrata, obitelj, osmeroclana, zivi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.

, inače kad imam uvijek dam starim osobama po 20,30,40 kuna