| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata u Život i Stil forumu; ja znam jednog Roma koji je milijunaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata ja znam jednog Roma koji je milijunaš ![]()
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #33 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata evo ovdje blizu mene todorić napravio kuću..i to buraz kakvu hižu..full opremljena..mislim da ih je sve zajednoisto osam...bili su na tv-u neki dan.. živio PIK i njihova zrinska...i čajna...i piko...i suha vratina...
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Citat:
![]()
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata haha...a tko bi od cigana kupoval novine...ti mu daš 20kuna za jutarnji a on špura...ili ti vrati 5,10,20,50lipa ili eventualno lipu... pa rađe daš cigi ovak nešt sitno nego da ti proda novine..pitaj boga di su te novine bile...šta češ..takvi smo mi hrvati..
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| charolastra | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Moglo im je biti i gore, Šta da ih je 16 u 8 kvadrata? Imam ja u susjedstvu obitelj sa preko 10-oro djece (ne znam točno ali sam siguran da ih je najmanje 10 jer je bio predsjednikov izaslanik kad se rodilo 10-to), isto žive u maloj kući i dobijaju bar 1 dijete godišnje. Inače su jako dobri ljudi.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Purger | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Samo se nadam da nisu socijalni slučaj i da ne žive na račun države !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #39 (permalink) |
| charolastra | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Naravno da jesu. Obiteljima koje nisu socijalni slučaj ne pada na pamet imati toliko djece, osim ako su jaaaako bogati. Ovako što ih je više to je veći dječji doplatak. Ovi su dobili kuću od države, ne plaćaju struju itd.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Purger | Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata Jadno... Za takve bi ja zakonski uveo podvezivanje jajnika ili vazektomiju.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: kuci, kvadrata, obitelj, osmeroclana, zivi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:07.