Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata u Život i Stil forumu; ja znam jednog Roma koji je milijunaš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-11-06, 16:59   #31 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,838
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Osmeročlana obitelj živi u kući od 16 kvadrata

ja znam jednog Roma koji je milijunaš
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-06, 00:04   #32 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ma jeli? Bravo.

Romi su inače diskriminirani i nije im lako naći čak i najteže poslove za najmanje moguče plaće.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-06, 00:22   #33 (permalink)
..-..

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,548
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

evo ovdje blizu mene todorić napravio kuću..i to buraz kakvu hižu..full opremljena..mislim da ih je sve zajednoisto osam...bili su na tv-u neki dan..
živio PIK i njihova zrinska...i čajna...i piko...i suha vratina...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-06, 00:38   #34 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

misliš na kulmerove dvore
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-06, 17:51   #35 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,095
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Još jedna stvar mi je fascinantna...tu u Zagrebu.Npr. na semaforu dvoje ljudi...jedan je Rom i on ide od auta do auta i žica pare a drugi koji nije Rom radi kao kolporter...
E sad se ja pitam,zar taj Rom ne može radit kao kolporter ?
Kad tak nekaj vidim onda čekam da mi cigo priđe i pita za pare a onda zovem i kolportera...e kolporteru dam 10 kn i kažem mu da zadrži novine...

Onda sa užitkom gledam kako cigo bleji i nije mu ništa jasno...
cigo nemre biti kolporter zato jer nezna čitati. Zamisli ti tražiš jutarnji a on ti da plavi oglasnik......
Slider je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-11-06, 23:06   #36 (permalink)
..-..

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,548
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

haha...a tko bi od cigana kupoval novine...ti mu daš 20kuna za jutarnji a on špura...ili ti vrati 5,10,20,50lipa ili eventualno lipu...
pa rađe daš cigi ovak nešt sitno nego da ti proda novine..pitaj boga di su te novine bile...šta češ..takvi smo mi hrvati..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-11-06, 23:56   #37 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,373
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Moglo im je biti i gore, Šta da ih je 16 u 8 kvadrata? Imam ja u susjedstvu obitelj sa preko 10-oro djece (ne znam točno ali sam siguran da ih je najmanje 10 jer je bio predsjednikov izaslanik kad se rodilo 10-to), isto žive u maloj kući i dobijaju bar 1 dijete godišnje. Inače su jako dobri ljudi.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-06, 16:21   #38 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,141
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Samo se nadam da nisu socijalni slučaj i da ne žive na račun države !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-06, 19:53   #39 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,373
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Naravno da jesu. Obiteljima koje nisu socijalni slučaj ne pada na pamet imati toliko djece, osim ako su jaaaako bogati. Ovako što ih je više to je veći dječji doplatak. Ovi su dobili kuću od države, ne plaćaju struju itd.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-06, 20:19   #40 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,141
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Jadno...

Za takve bi ja zakonski uveo podvezivanje jajnika ili vazektomiju.

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kuci, kvadrata, obitelj, osmeroclana, zivi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108