| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Pašalićevi stanovi - Odra u Život i Stil forumu; Bi ste li ikad kupili stan u Odri?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pašalićevi stanovi - Odra Iskreno, bih. Ali kad ne bi cijene bile kakve jesu. Na pol puta između ZG-a i VG-a. Odvojeno od glavne ceste, nema prometa. vrtic, skola, pošta. sve nadohvat ruke. A povezanost sa gradom je OK. Sa autom si za 5 minuta u ZG-u, sa busom je malo duze... Ali, čuo sam da su cijene malo povece
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 399
![]() ![]() | Re: Pašalićevi stanovi - Odra Ne bi - iz principa da onoj lopini punim džepove... Njemu i sličnim "poduzetnicima" u građevini je mjesto sa Zagijem... A što se stanova tiče pretpostavljam da su ok. Jedino mi za tu lokaciju se čine malo previše skupi...
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: odra |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.