| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Pedofili i djeca naša u Život i Stil forumu; Evo, našla sam jedan video... Nisam htjela otvarat novu temu jer vidim da je već tu neka otvorena već ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pedofili i djeca naša Evo, našla sam jedan video... Nisam htjela otvarat novu temu jer vidim da je već tu neka otvorena već slična... Ovaj video je napravljen s posvetom za Kelsey Briggs curicu koja niti nije zakoračila u svoju četvrtu godinu života... Zbog spletova okolnosti dese se takve stvari u životu da nije čovjek svjestan, a maleni život se prikrati na najgori mogući način... Nestane malo po malo smijeha na licu, krupnije suze počnu teči, a modrice sve više i više počnu plaviti i boljeti... To se desilo ovoj curici i mogu vam reći da me strašno zaboljelo te da nisam oklijevala da pustim suze svoje... Dirljiva priča, preslakta curica... A na kraju nam samo ostane pitanje - ZAŠTO? Ima i link pa ako želite pogledati više... Kelsey's Purpose Pa eto, jedan dirljiv i suviše sirov i okrutan video...
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #12 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pedofili i djeca naša Užas... Užas... I to je sve kaj imam reći ![]() Kakva je to mama? Prikriva zlostavljanje svoga djeteta? Nemože ga spriječiti? Pa to je nakaza. To nezaslužuje živjeti.
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 89
![]() | Re: Pedofili i djeca naša 4:02 dijete katastrofa izgleda, užas vide se promjene! Stvarno za ovo nema zatvorske kazne ja bih sve te pedofile i općenito manijake koji su u stanju/su nauditi tako slatkom, malom, bespomoćnom živom biću ![]() ![]() LOMAČA! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: odgoj, opasnosti, zivot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:01.