Bit će ti interesantan cca 2 tjedna dok će ti padat na um svakojake pizdarije sa svakojakim kombinacijama, a onda ćeš ga pospremit u špajzu.![]()
Raspravljate o temi Pekač za kruh u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Planiram si kupiti pekač za kruh, pa me zanima jel se to uopće isplati i iskustva, ako ih imate......
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Bit će ti interesantan cca 2 tjedna dok će ti padat na um svakojake pizdarije sa svakojakim kombinacijama, a onda ćeš ga pospremit u špajzu.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Da, moglo bi se to dogoditi![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Imam već par godina doma ovakav
i korišten je možda 10-ak puta
Kruh je super i pekač je koristan nekome tko ima volje svaki dan to spremati i uživa u "domaćem" kruhu. Dobro je i to što ima tajmer pa navečer namećeš sastojke u njega i upali se negdje pred jutro i kad se probudiš dočeka te friško pečeni domaći kruh.
Al kao što je industrijal rekao vrlo brzo početni ushit i guštanje splasne pa pekač završi negdje pospremljen![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Onda ću razmisliti o nabavci. Ma, sa svim je malim kućanskim aparatima slično.
Al ću radije kupiti multipraktik ili neki blender prvo, a pekač kruha možda jednoga dana.
brat ga ima i šogorica stalno radi s tim.... i mogu ti reći da je super.... sve bude fino![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Ma treba imati volju. Ali, trenutno mi je bitnije da si kupim mikser, multipraktik, blender ( ako ne kupim multipraktik )
i da nabaviš novu policu za sve to![]()
obavezni ga kupi ali samo putem tv-prodaje, a ako nazoveš odmah, uz njega ćeš dobiti miracle blade noževe, sokovnik tigar , space bag i jacka la lanea..
šalu na stranu, treba kupiti jednu multifunkcionalnu peku. gle divote:
![]()