Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 50
Like Tree1Likes

Perilice za rublje

Raspravljate o temi Perilice za rublje u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Nedavno mi je crkla perilica za rublje, popravak se ne isplati, iako smo na njene popravke potrošili toliko da su ...

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Perilice za rublje

Nedavno mi je crkla perilica za rublje, popravak se ne isplati, iako smo na njene popravke potrošili toliko da su se mogle komotno kupiti još dvije nove, neka digitalna simple & logical od Gorenja. Tad kad smo je kupovali bila je navodno jedna od najboljih, i stvarno je bila dobra što se jednostavnosti i pranja tiče, ali se kvarila svako malo. Ovih dana trebam kupiti novu. Mama hoće opet Gorenje, ja sam skužila jednu Whirlpool-ovu, čini mi se dobra. Pa me zanima ima li tko iskustva s njihovim perilicama, kvare li se više od drugih i to.

Usput možete napisati koju imate i kako ste zadovoljni.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Re: Perilice za rublje

to ti je sve kako naletiš, gorenje nije loš izbor jer ima 5 godina garancije
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Za ovu Vrtložnu il kako već nemam pojma al imam Candy već 15 godina (i više još) i jako sam zadovoljan njome.

Samo jednom zamjenio kuglager (ležaj) i to je sve.

Ne šalim se, zaista već jako dugo imamo ovu perilicu i nikad nikakvih problema. Bila je novitet kad smo je kupovali i malo smo bili skeptični al ispalo je dobro. Sad bih već volio da rikne jer je ružna za sadašnja mjerila, načela ju hrđa i tako.

P.S. Kad sam se ženio mislio sam da neću morati i perilicu kupovati, kad ono ...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

ma te stare su radili da traju, ove nove imaš par god i u smeće

padaju cijene ali pada i kvaliteta
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

eva
    eva je offline
    tuka Avatar od korisnika eva
    Datum registracije
    12-12-06
    Starost
    27
    Poruka
    3,673
    Liked
    5 times

Candy zna kako...
    Odlicna je jer ima ona velika vrata i toliko prostora da i ja stanem u nju... Mana joj je sta kod centrifuge se cini kao da avion poljece... Iskreno nemam pojma koliko su trajne, jer je relativno nova, al za sada nije bilo problema...

A sta se Whirlpool-a tice, meni osobno najdraza marke za takve stvari... Gorenje bas ne volim...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Ima li netko iskustva sa onim uskim perilicama koje poklopac imaju prema gore?
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

imam, peru ok jednostavne za uporabu i idealne za male wc-e, ah taj studentski zivot svega se nagledas

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    Ima li netko iskustva sa onim uskim perilicama koje poklopac imaju prema gore?
    Stara ima Candy-ijevu 3-4 godine, do sada bez problema.

Inače bi toplo preporučio Blombergovu perilicu, malo skuplja, ali iznad prosjeka po svemu. Ja sam vrlo zadovoljan i kaj mi je naj dosta je tiša od ostalih.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

Bratu sam za vjenčani poklon kupio takvu usku perilicu koja se puni odozgora jer su imali jako malo prostora i klasična im nebi stala i nakon par godina kaj je koriste kaže da je super zadovoljan
    Malo im je ispočetka trebalo da se naviknu da se puni odozgo a ne sastrane al sad kaže da je nebi mjenjao za nikakvu bočnu perilicu, da je njemu i ženi puno lakše i stavljati i vaditi veš iz ove (netreba se saginjati, čučati...)
    Prelilica je nekakva gorenje mislim i ima hrpu kojekakvih funkcija i bubanj u koji stanje 5 kg veša, znači isto kao i kod većine onih klasičnih, bočnih.
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Super! Hvla vam na info, stvarno će mi dobro doći. Mislim da ću kupiti Candy.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku