to ti je sve kako naletiš, gorenje nije loš izbor jer ima 5 godina garancije
Raspravljate o temi Perilice za rublje u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Nedavno mi je crkla perilica za rublje, popravak se ne isplati, iako smo na njene popravke potrošili toliko da su ...
to ti je sve kako naletiš, gorenje nije loš izbor jer ima 5 godina garancije
Za ovu Vrtložnu il kako već nemam pojma al imam Candy već 15 godina (i više još) i jako sam zadovoljan njome.
Samo jednom zamjenio kuglager (ležaj) i to je sve.
Ne šalim se, zaista već jako dugo imamo ovu perilicu i nikad nikakvih problema. Bila je novitet kad smo je kupovali i malo smo bili skeptični al ispalo je dobro. Sad bih već volio da rikne jer je ružna za sadašnja mjerila, načela ju hrđa i tako.
P.S. Kad sam se ženio mislio sam da neću morati i perilicu kupovati, kad ono ...
ma te stare su radili da traju, ove nove imaš par god i u smeće
padaju cijene ali pada i kvaliteta
Candy zna kako...![]()
Odlicna je jer ima ona velika vrata i toliko prostora da i ja stanem u nju...Mana joj je sta kod centrifuge se cini kao da avion poljece...
Iskreno nemam pojma koliko su trajne, jer je relativno nova, al za sada nije bilo problema...
A sta se Whirlpool-a tice, meni osobno najdraza marke za takve stvari... Gorenje bas ne volim...![]()
Ima li netko iskustva sa onim uskim perilicama koje poklopac imaju prema gore?
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
imam, peru okjednostavne za uporabu i idealne za male wc-e, ah taj studentski zivot svega se nagledas
![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Bratu sam za vjenčani poklon kupio takvu usku perilicu koja se puni odozgora jer su imali jako malo prostora i klasična im nebi stala i nakon par godina kaj je koriste kaže da je super zadovoljan
Malo im je ispočetka trebalo da se naviknu da se puni odozgo a ne sastrane al sad kaže da je nebi mjenjao za nikakvu bočnu perilicu, da je njemu i ženi puno lakše i stavljati i vaditi veš iz ove (netreba se saginjati, čučati...)
Prelilica je nekakva gorenje mislim i ima hrpu kojekakvih funkcija i bubanj u koji stanje 5 kg veša, znači isto kao i kod većine onih klasičnih, bočnih.
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Super! Hvla vam na info, stvarno će mi dobro doći. Mislim da ću kupiti Candy.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.