| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi pomoć - bušenje stakla u Život i Stil forumu; čime probušiti staklenu flašu da napravim stolnu lampu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: pomoć - bušenje stakla a ne znam, lomljivo je prilično, pokušaj bušilicom samo kreni od svrdla najmanjeg promjera pa onda proširuj s drugima do koliko ti treba ako ti treba rupčina od 5 cm, e onda ne znam
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| charolastra | Re: pomoć - bušenje stakla Poslušaj ovo: Citat:
Raspitaj se kod ovih što prodaju nove šajbe tko u gradu krpa staklo, postoji posebna smjesa za to i poslije šajba izgleda kao nova ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Nježni predator | Re: pomoć - bušenje stakla Ne znam kakav bi to svrdlo moralo biti da buši staklo, naime staklo se može bušiti jedino dijamantskim svrdlom, koje čisto sumnjam da ćeš nabaviti. Ja sam to uspjevao jedino grijanjem, ali pri tome moraš jako paziti da ti se staklo grije svuda podjednakom brzinom, da nebi puklo zbog toplinskih naprezanja. Kad se dovoljno ugrije postaje tako plastično da ga možeš bušiti bilo kakvim zašiljenim predmetom. Naravno moraš ga poslije toga ostaviti oko sat vremena na mirnom mjestu bez propuha da se polagano ohladi. Kao studenti smo tako uvijali boce od Coca-cole, i prodavali na Cvijetnom trgu pred Božić. Male pukotine na vjetrobranskom staklu ("šoferšajbi") može zakrpati svaki automehaničar sa specijalnim ljepilom sličnim "sekund kleberu". Naime vjetrobransko staklo je sendvič od dva vanjska staklena sloja i srednjeg nosivog od pleksiglasa. Ako plexi nije pukao nije problem "zakrpati" vanjski sloj. Premda se oštećenje poslije krpanja gotovo i ne primjeti, problem nastaje kad preko takve "fleke" prelazi metlica brisača, koja će se uvijek na tom mjestu oštećivati.
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. Zadnji Uredio Maslow : 04-02-07 u 13:42. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: pomoć - bušenje stakla Svrdla za staklo su poprilično skupa i ne znam baš kako bi prošlo to bušenje, potrebno je dosta osjećaja i iskustva da staklo ne pukne ![]() A što se tiče oblika, ima ih raznih.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: bus enje, pomoc, stakla |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.