Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Pomoc oko dnevnog boravka!

Raspravljate o temi Pomoc oko dnevnog boravka! u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; e ovako.. zadnji put (prije 3 mj) sam bila u primi (pobogu lijepe svote se tamo mogu ostaviti ) i ...

Starter Avatar od korisnika PussyCatDoll
    Datum registracije
    22-02-10
    Poruka
    42
    Liked
    0 times

Pomoc oko dnevnog boravka!

e ovako.. zadnji put (prije 3 mj) sam bila u primi (pobogu lijepe svote se tamo mogu ostaviti ) i zaljubila sam se na prvi pogled u modus garnituru:

zanima me imali je tko od vas mozda i opcenito kako vam se svida... posto sam vec odabrala nju (otprilike), neznam s kakvim bih je regalom mogla upotpuniti, a boje zidova sam mislila ovako sklepat:

uglavnom kad bi se to sve upotpunilo, sve bih svela na minimalizam jer je sama garnitura po mome misljenju too much da bih jos dodavala neke boje... stvarno je svako vase misljenje, pohvala ili kritika dobro dosla... ja i dragi se nikako nemozemo dogovoriti pa bih se bar voljela ja dogovoriti s vama ... molim vas ako mi mozete dati neki primjer regala, neke dekoracije ili boje zida koja po vasem misljenu ide uz ovu garnituru ..puno vam hvala unaprijed.. P.S. nisam bas sigurna da sam pogodila pravi dio foruma za postavljanje ove teme,..ako sam fulala nek moderator sredi stvar..
    You can call me PCD

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Re: Pomoc oko dnevnog boravka!

nekak mi je garnitura starinska

tj., asocira me da u toj prostoriji žive neke starije osobe. nekak je preglomazna...
    stupid is as stupid does

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Lep je nameštaj , samo boja mnogo nekako , po meni, guši. Ili crna varijanta ili bela, sa nekim šarenim jastucima.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

Regularni forumas
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    27
    Poruka
    100
    Liked
    0 times

napisala sam cijeli post i crashala mi se mozilla

uglavnom, meni garnitura nije za skroz čisti minimalizam. više mi je ta tople dnevne boravke s nešto čistih ravnih linija tipa stolića ili komode za knjige ili tv.
    što se tiče boja za zidove, ova na tvojoj slici je možda mrvu prepeachy, ali u dobrom smjeru, žućkasta kao npr. najsvijetlija nijansa žute na jastucima garniture.
    osobno garnitura mi je lijepa, makar me malo bode ova donja presvlaka na dijelu gdje nam dođe guza na nju . možda da je komoda u toj boji, bi dovelo do neke ravnoteže.

također, mislim da bi vrlo lijepo pasala zelena boja u sve to zajedno. i uz to naravno neka zelena biljka. smeđa jednostavno žudi za zelenim detaljima
    možda malo osvijetliti sobu nekih svjetlijim, full jednostavnim sagom bez uzoraka pogotovo ako imaš tamniji parket.

ako bi se išlo na neki jači minimalizam, onda bi dobar odabir bilo drvo i namještaj koji vuče stilu 70-ih.

nabacit ću nekoliko slika da možda malo bolje dočaram što želim reći.

naravno, možda sam fulala ceo fudbal ( ne bih se čudila, desi se ), ali bilo mi dosadno pa sam malo baljezgala

Lajkaj nas na Facebooku