nekak mi je garnitura starinska
tj., asocira me da u toj prostoriji žive neke starije osobe. nekak je preglomazna...
Raspravljate o temi Pomoc oko dnevnog boravka! u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; e ovako.. zadnji put (prije 3 mj) sam bila u primi (pobogu lijepe svote se tamo mogu ostaviti ) i ...
You can call me PCD
nekak mi je garnitura starinska
tj., asocira me da u toj prostoriji žive neke starije osobe. nekak je preglomazna...
stupid is as stupid does
Lep je nameštaj , samo boja mnogo nekako , po meni, guši. Ili crna varijanta ili bela, sa nekim šarenim jastucima.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
napisala sam cijeli post i crashala mi se mozilla
uglavnom, meni garnitura nije za skroz čisti minimalizam. više mi je ta tople dnevne boravke s nešto čistih ravnih linija tipa stolića ili komode za knjige ili tv.
što se tiče boja za zidove, ova na tvojoj slici je možda mrvu prepeachy, ali u dobrom smjeru, žućkasta kao npr. najsvijetlija nijansa žute na jastucima garniture.
osobno garnitura mi je lijepa, makar me malo bode ova donja presvlaka na dijelu gdje nam dođe guza na nju. možda da je komoda u toj boji, bi dovelo do neke ravnoteže.
također, mislim da bi vrlo lijepo pasala zelena boja u sve to zajedno. i uz to naravno neka zelena biljka. smeđa jednostavno žudi za zelenim detaljima
možda malo osvijetliti sobu nekih svjetlijim, full jednostavnim sagom bez uzoraka pogotovo ako imaš tamniji parket.
ako bi se išlo na neki jači minimalizam, onda bi dobar odabir bilo drvo i namještaj koji vuče stilu 70-ih.
nabacit ću nekoliko slika da možda malo bolje dočaram što želim reći.
naravno, možda sam fulala ceo fudbal ( ne bih se čudila, desi se), ali bilo mi dosadno pa sam malo baljezgala
![]()