po potrebi, obično mi se neda baš ali kad se nakupi ili kad se nešo uprlja onda to napravim
prašinu ne brišem, samo puhnem na pod pa poslje usišem to![]()
Raspravljate o temi Pospremanje i čišćenje u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Koliko često usisavate, brišete prašinu, čistite svoj dom?...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
po potrebi, obično mi se neda baš ali kad se nakupi ili kad se nešo uprlja onda to napravim
prašinu ne brišem, samo puhnem na pod pa poslje usišem to![]()
Bolje desnica nego prknenica!
Ugl nekako od malena mi je usađeno u tikvu da je svaka subota dan D !
Znaci ono detaljnije usisavanje , brisanje prašine, cišcenje wc-a itd..
naravno tokom tjedna ako se sakupi nekakva grdosija od prljavštine ocisti se , al subota je subota...
Eh da al najozbiljnije je proljetno čišcenje.. , asti jarca.. tu se kuca pređe od podruma do tavana.. eh te kuce -rupe bez dna
Shore! I shot the Sheriff!
But I left the Deputy with a big smile on his face
Ne čistim i ne spremam, to mi jednom na tjedan obavi gospođa specijalizirana za te poslove. Ja joj samo platim.![]()
Potpisi su za budale.
.. i kolko je placas po satu i za koju kvadraturu?
..ako se smije znat...![]()
Shore! I shot the Sheriff!
But I left the Deputy with a big smile on his face
Mjesečno 600 kuna, ali ne po površini. Čudan je to cjenik, ali i kriteriji. Katkad mi dođe dvaput, skuha ručak i slično, katkad uopće ne dođe (ali javi se, naravno). Uglavnom, zadovoljan sam, a kako sam čuo, nije to ni toliko skupo.
Meni je samo bitno da se ne bavim tričarijama. Ionako previše radim, kamo bih stigao da još moram prati suđe i usisati prašinu.![]()
Potpisi su za budale.
svaki drugi, treći dan
jednom tjedno...obično je to subota
a ovo usisavanje i brisanje prašine ne volim pa čistim kad moram
pospremam svakodnevno, jer uz dvoje muških klinaca, koji ,kak se veli, skinu gače i bace na pod, drugačije se ne može.