Da to s njim riješiš privatno ?Ako on stalno šuti kao zaliven ništa se neće promijenit. Ja bi ti preporučio da ga malo " pritisneš ". Pa onda vidi,jer znam da se razgovorom ništa neće riješit.
![]()
Raspravljate o temi Problem s bratom u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; evo ovako... imam jedan gadan problem s bratom...koji je u zadnje vrijeme stvarno prešao sve granice normale. u biti, problem ...
Music is my first, and will be my last love
Da to s njim riješiš privatno ?Ako on stalno šuti kao zaliven ništa se neće promijenit. Ja bi ti preporučio da ga malo " pritisneš ". Pa onda vidi,jer znam da se razgovorom ništa neće riješit.
![]()
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
Ili nesto ozbiljnije...
Mozda imate pogresan pristup...
Kao sto rekoh, vazan je pristup. Nikako ne treba vikati na njega i optuzivati ga, vec uspostaviti normalnu komunikaciju, saslusati i pokazati razumevanje, pruziti mu podrsku sta god da je u pitanju. Cim cuti i treba mu toliko novca, nesto nije u redu, neki problem ga muci... Znam da to nije lako izvuci iz njega, ali bar pokazati malo paznje i interesovanja za njegove zelje ne bi bilo lose, a onda ce se najverovatnije i otvoriti... Treba prvo steci poverenje, a onda postepeno delovati...
Srecno!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
slažem se s ovim...
a jedino bi jos mogao trošit novce na travu...to bi moglo uklopit u tu svotu što je uzimao...
a što se tiče pristupa...probao je tata isto lijepim razgovorom...
i mama isto i to sve na sasvim pristojan način...
ali nekako ne vidim da će na taj način išta priznat...
batinenisam ga dugo klepio, mozda si je zbog tog i dao oduška....
Nema tu razgovora.Takve treba prišarafit pa će onda pjevati kao ptičice.Takvo je sranje prijatelj radio i nije priznao o čemu se radi dok nije dobio pa tamburi. No,bolje i tako nego da negdje završi mrtav ili ukomiran.![]()
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
Podmetni mu označenu novčanicu.
Meni nekako vuce na to da je droga u pitanju... Ako nikakav razgovor nema efekta, morate ga pritisnuti dok ne bude kasno!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.