| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Prvo dijete - što i gdje kupiti? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Ja ne upotrebljavam pelene Mlad si, imaš još vremena! Znači Pampers Newborn...He-he, još jedna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? Žuto-zeleno ti je pakiranje ![]() Tri muškarca razgovaraju o djeci i opremi za djecu ![]() Mislim,nije da sam konzerva i zatucan...naprotiv,mišljenja sam da muškarac treba pomoći i brinuti oko djeteta al se svejedno pitam... Zar nema ni jedna forumašica da ima ovakvih iskustava,da nam se priključi i pomogne kojim savjetom ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 10-07-07 u 19:56. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? šta ja znam,hehe,ovo je valjda osnovno kolica,dekica,kolijevka,autosjedalica,dude pelene,igračke-ne premale da ih dijete ne proguta (pazi na to),odjeća (nemoj previše trošit na to,uzmi rabljennu jer će dijete to brzo prerast),baby puder... ne znam više |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? Zasada sam nabavio krevetić i madrac, slijedeća veća stvar su kolica. Definitivno smo se odlučili da će bit ona 3 u 1, samo se moramo odlučit za model. Nekako mi najviše "leže" Chicco S3, ali moram vidjet jel mi stanu u auto. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? Sad mi palo na pamet. Nisi išao sa suprugom na predavanja "U očekivanju novorođenčeta"? Tamo dosta iscrpno tumače što treba sve nabaviti prije poroda kako ne bi poslije bilo strke. Čak smo i supruga i ja išli na tečaj mada je to njoj bilo treće dijete ![]() A trebati će vam sva sila sitnih potrepština, specijalnih grudnjaka, parafinskih ulja, baby kremica, naravno pelena, bodyja, majica i hlačica. Ma sve preslatko, samo nemoj previše toga kupovati jer djeca brzo rastu i prerastu odjeću, pa je treba (ako imaš prilike), kupovati i prodavati na raznim sajmovima za djecu. Naravno, uz to, mi još uvijek ne možemo odoljeti lijepim krpicam kad prolazimo King Crosom ili City Centrom One.... ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? Gdje ste bili na tim predavanjima ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: oprema za dijete, rodjenje djeteta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.