Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Prvo dijete - što i gdje kupiti? u Život i Stil forumu; Jel si sa odslušanim tim predavanjem mogao prisustvovat porodu ? Naravno ako si htio.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-07-07, 21:36   #21 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,141
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti?

Jel si sa odslušanim tim predavanjem mogao prisustvovat porodu ?
Naravno ako si htio....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 08:16   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Gdje ste bili na tim predavanjima
Ja sam bio u domu zdravlja na Trešnjevci. Ima na nekoliko mjesta u Zagrebu, izmjenjuju se domovi zdravlja. Trebale bi biti obavijesti u istim. I, da. Sa završetkom tih predavanja, dobili smo potvrde s kojima smo mogli prisustvovati porodu. Mislim da to niti ne traže u svim rodilištima. Meni na Svetom Duhu nije trebala potvrda, samo me sestra (medicinska ) pitala jesam li bio na tim predavanjima. Naravno, prisustvovao sam porodu. Izvanredno iskustvo! I sa suprugom si onda drugačije vezan ako si u tim trenucima s njom.
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 08:58   #23 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,929
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

Citat:
Benkice,bodiji,štramplice,odjelca,jaknice...veličina 50-56
To će ti trebat u početku,prvih par mjeseci
Dekice,pamučne kapice,čarapice...

Platnene pelene ili obične (tetra) pelene...
Švedske pelene..ako ćeš morat dijete široko povijat zbog kukova...
Jednokratne pelene...
Tog će ti trebat dosta jer malo čudo sere ko vidra

Za njegu djeteta...
Kadica
krema za guzu
termometar
vlažne maramice (isto u velikim količinama )
Škarice sa tupim vrhom
ručnik sa kapuljačom
Ulje za tjemenicu

Za njegu pupka dok ne otpadne...
gaze,3 % hidrogen,Byvacin prašak

Za izlaske...
Kolica
Nosiljka "klokanica)
Autosjedalica

To ti je ono osnovno...ako kaj još mogu pomoć pitaj
hahaha...repa za ovo...hahaha
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 09:00   #24 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,929
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

a di je Čelićeva mast ?? ...ni jedna beba nebre bez toga
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 10:43   #25 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Homesick Pogledaj Poruke
Ja sam bio u domu zdravlja na Trešnjevci. Ima na nekoliko mjesta u Zagrebu, izmjenjuju se domovi zdravlja. Trebale bi biti obavijesti u istim. I, da. Sa završetkom tih predavanja, dobili smo potvrde s kojima smo mogli prisustvovati porodu. Mislim da to niti ne traže u svim rodilištima. Meni na Svetom Duhu nije trebala potvrda, samo me sestra (medicinska ) pitala jesam li bio na tim predavanjima. Naravno, prisustvovao sam porodu. Izvanredno iskustvo! I sa suprugom si onda drugačije vezan ako si u tim trenucima s njom.
Pitam,jer sam ja bil u Petrovoj na predavanjima i isto sam dobio potvrdu da mogu prisustvovat porodu...al je žena na kraju završila na carskom...
Što se predavanja tiče..preporučio bi ih svim budućim roditeljima jer se stvarno može naučit dosta i dobije se puno korisnih informacija
Bar imam ja takvo iskustvo sa Petrovom bolnicom...

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
a di je Čelićeva mast ?? ...ni jedna beba nebre bez toga
Ima se,ima

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 13:17   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,549
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Jel si sa odslušanim tim predavanjem mogao prisustvovat porodu ?
Naravno ako si htio....

Ja sam odslušao neka druga predavanja...pa sam prisustvovao pri oko 300 poroda...za sada!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 20:58   #27 (permalink)
Purger

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 10:29   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Ja sam odslušao neka druga predavanja...pa sam prisustvovao pri oko 300 poroda...za sada!
Samo nek su sva zdrava i vesela
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 12:37   #29 (permalink)
Oxa
Starter

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 33
Poruka: 2
Oxa se izdvaja iz mase

ne znam dal je netko napomenuo posteljinu za kinderbetic .. nije lose uzeti mam 2 kompleta (jedan zmazan, drugi cist, jel)

mi smo uz kinderbet kupili i komodu za odjecicu, plathice, dekice, posteljinu.

nocna lampica (ima u pevecu sa disneyivim likovima) .. da nije prejako svjetlo kad mama pjeva uspavanku

ako ce beba doci u zimskim mjesecima, nije lose pogledati za neki skafanderic, da se utopli za prvu voznju kolicima

tetra pelene, svedske pelene, sterilne gaze za pupak, bivacyn prasak..

bocice (ja imam od Aventa), par komada + izdajalica

za mamu bi trebalo par grudnjaka za dojenje + ulosci, mozda neka toplija pidzama ili spavacica, bivacyn sprej (za savove kod tusiranja)

+ ogromaticno puno strpljenja, pogotovo kod izbijanja zubica, grceva, nespavanja, muke oko dojenja ....

+ psihicki biti "jaki u glavi"

+ puno razumijevanja za zene kod izljeva placa, histerije, nervoze, gundjanja ....
Oxa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oprema za dijete, rodjenje djeteta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108