| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Prvo dijete - što i gdje kupiti? u Život i Stil forumu; Jel si sa odslušanim tim predavanjem mogao prisustvovat porodu ? Naravno ako si htio....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Purger | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? Jel si sa odslušanim tim predavanjem mogao prisustvovat porodu ? Naravno ako si htio....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? Ja sam bio u domu zdravlja na Trešnjevci. Ima na nekoliko mjesta u Zagrebu, izmjenjuju se domovi zdravlja. Trebale bi biti obavijesti u istim. I, da. Sa završetkom tih predavanja, dobili smo potvrde s kojima smo mogli prisustvovati porodu. Mislim da to niti ne traže u svim rodilištima. Meni na Svetom Duhu nije trebala potvrda, samo me sestra (medicinska ) pitala jesam li bio na tim predavanjima. Naravno, prisustvovao sam porodu. Izvanredno iskustvo! I sa suprugom si onda drugačije vezan ako si u tim trenucima s njom. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? Citat:
![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Purger | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? Citat:
Što se predavanja tiče..preporučio bi ih svim budućim roditeljima jer se stvarno može naučit dosta i dobije se puno korisnih informacija ![]() Bar imam ja takvo iskustvo sa Petrovom bolnicom... Ima se,ima ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Purger | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-01-08 Godina: 33
Poruka: 2
![]() | Re: Prvo dijete - što i gdje kupiti? ne znam dal je netko napomenuo posteljinu za kinderbetic .. nije lose uzeti mam 2 kompleta (jedan zmazan, drugi cist, jel) mi smo uz kinderbet kupili i komodu za odjecicu, plathice, dekice, posteljinu. nocna lampica (ima u pevecu sa disneyivim likovima) .. da nije prejako svjetlo kad mama pjeva uspavanku ako ce beba doci u zimskim mjesecima, nije lose pogledati za neki skafanderic, da se utopli za prvu voznju kolicima tetra pelene, svedske pelene, sterilne gaze za pupak, bivacyn prasak.. bocice (ja imam od Aventa), par komada + izdajalica za mamu bi trebalo par grudnjaka za dojenje + ulosci, mozda neka toplija pidzama ili spavacica, bivacyn sprej (za savove kod tusiranja) + ogromaticno puno strpljenja, pogotovo kod izbijanja zubica, grceva, nespavanja, muke oko dojenja .... + psihicki biti "jaki u glavi" + puno razumijevanja za zene kod izljeva placa, histerije, nervoze, gundjanja .... |
| | |
![]() |
| Tagovi: oprema za dijete, rodjenje djeteta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

) pitala jesam li bio na tim predavanjima. Naravno, prisustvovao sam porodu. Izvanredno iskustvo!
I sa suprugom si onda drugačije vezan ako si u tim trenucima s njom.