oko 1000kn. oko 220m2. prosječna temperatura u kući je 21 stupanj. ne kuham na plin. imam termostatske ventile na radijatorima.
Raspravljate o temi Račun za plin u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; E ovak, mene zanima sljedeće... kolike račune za plin imate? postavljam pitanje jer upravo radim na projektu štednje energije u ...
Bolje desnica nego prknenica!
oko 1000kn. oko 220m2. prosječna temperatura u kući je 21 stupanj. ne kuham na plin. imam termostatske ventile na radijatorima.
800 kn (prosli mjesec malo manje bilo), kuca, 280m2, prosjek 22-23°, po noci 17-18.
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
stan 50kvadrata 120kn plina. al san malo bija u stanu prosli miseciako jos nije bija priko 200kn ako se dobro sicam, samo mi je za skuhati hranu i ugrijat vodu, otkad sam ubacija hladni tus i toga je manje.
ja mislim za sljedeću zimu uvesti centralno grijanje, na plin naravno. plin je već u stanu i koristim ga za kuhanje. stan je 60m2 i nalazi se izmedju 2 stana (nemam ni jedan vanjski zid, osim prozora ofkors).
koliko košta uvođenje plina? čuo sam da je otpilike 3000eura (20k-25k Kuna)
sad mi račun za struju dođe 300-350kuna u ovim zimskim mjesecima (grijem se na klimu)
p.s. sad plina trošim 3 kubika mjesečno![]()
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 07-01-09 u 10:20
stan, 65m2, grijanje i topla voda (zajednička kotlovnica, odnosno dijele se troškovi po kvadratima ) oko 600 kuna sad kad je najveća potrošnja
kad ti dođe striček koji očitava brojilo, pa kad ti stigne račun poslije tog, onda nam napiši tu kolika je bila razlika.