| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Reklamacija namještaja u Život i Stil forumu; Zamislite ovo Kupila sam kuhinju ARAN prije 4 god. Platila sam je u gotovini pa sam je morala platit prije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-11-07
Poruka: 12
![]() | Reklamacija namještaja Zamislite ovo Kupila sam kuhinju ARAN prije 4 god. Platila sam je u gotovini pa sam je morala platit prije nego su je donijeli. Jedan dio, koji sam naručila nisu donijeli.Reklamirala sam i rekli su da će doći za 1 mj. Mjesec je prošao,2 mj. su prošla. I evo 4 god. su prošle i nakon mojih brojnih poziva njima i dalje ništa od toga. a novce su uzeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Reklamacija namještaja strašno.. pošalji dopis (odvjetnikom) najavite tužbu za povrat cjelokupnog iznosa i na tome inzistiraj. mama mi se bavi uređenjem interijera pa znam kako to funkcionira. na to imaš pravo!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Reklamacija namještaja imao sam slican problem sa sjedecom garniturom za dnevni boravak.osam mjeseci sam se natezao sa prodavacem namjestaja ali sam,hvala dragom bogu i uz prijetnju tuzbom uspio dobiti svoju lovu natrag.probaj na google-u upisati udruga za zastitu potrosaca gdje mozes naci zakone o zastiti potrosaca i sva prava koja ti pripadaju.neznam samo sta si cekala 4 godine i da li ces zbog tolikog perioda cekanja nesto uspjeti napraviti ali se nemoj predati.sretno ti
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA |
| | |
![]() |
| Tagovi: dom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:56.