Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Reklamacija namještaja

Raspravljate o temi Reklamacija namještaja u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Zamislite ovo Kupila sam kuhinju ARAN prije 4 god. Platila sam je u gotovini pa sam je morala platit prije ...

Starter
    Datum registracije
    27-11-07
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Reklamacija namještaja

Zamislite ovo Kupila sam kuhinju ARAN prije 4 god. Platila sam je u gotovini pa sam je morala platit prije nego su je donijeli. Jedan dio, koji sam naručila nisu donijeli.Reklamirala sam i rekli su da će doći za 1 mj. Mjesec je prošao,2 mj. su prošla. I evo 4 god. su prošle i nakon mojih brojnih poziva njima i dalje ništa od toga. a novce su uzeli

prof. Foruma Avatar od korisnika L o r e n a
    Datum registracije
    25-08-07
    Poruka
    1,108
    Liked
    1 times

Re: Reklamacija namještaja

strašno.. pošalji dopis (odvjetnikom) najavite tužbu za povrat cjelokupnog iznosa i na tome inzistiraj.
    mama mi se bavi uređenjem interijera pa znam kako to funkcionira. na to imaš pravo!
    " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
    šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
    brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"

Regularni forumas Avatar od korisnika popper
    Datum registracije
    17-12-07
    Poruka
    101
    Liked
    0 times

Re: Reklamacija namještaja

imao sam slican problem sa sjedecom garniturom za dnevni boravak.osam mjeseci sam se natezao sa prodavacem namjestaja ali sam,hvala dragom bogu i uz prijetnju tuzbom uspio dobiti svoju lovu natrag.probaj na google-u upisati udruga za zastitu potrosaca gdje mozes naci zakone o zastiti potrosaca i sva prava koja ti pripadaju.neznam samo sta si cekala 4 godine i da li ces zbog tolikog perioda cekanja nesto uspjeti napraviti ali se nemoj predati.sretno ti
    ''Svađanje na internetu je poput Paraolimpijskih natjecanja; i ako pobijediš i dalje si retardiran.''

Lajkaj nas na Facebooku