strašno.. pošalji dopis (odvjetnikom) najavite tužbu za povrat cjelokupnog iznosa i na tome inzistiraj.
mama mi se bavi uređenjem interijera pa znam kako to funkcionira. na to imaš pravo!
Raspravljate o temi Reklamacija namještaja u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Zamislite ovo Kupila sam kuhinju ARAN prije 4 god. Platila sam je u gotovini pa sam je morala platit prije ...
strašno.. pošalji dopis (odvjetnikom) najavite tužbu za povrat cjelokupnog iznosa i na tome inzistiraj.
mama mi se bavi uređenjem interijera pa znam kako to funkcionira. na to imaš pravo!
" Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"
imao sam slican problem sa sjedecom garniturom za dnevni boravak.osam mjeseci sam se natezao sa prodavacem namjestaja ali sam,hvala dragom bogu i uz prijetnju tuzbom uspio dobiti svoju lovu natrag.probaj na google-u upisati udruga za zastitu potrosaca gdje mozes naci zakone o zastiti potrosaca i sva prava koja ti pripadaju.neznam samo sta si cekala 4 godine i da li ces zbog tolikog perioda cekanja nesto uspjeti napraviti ali se nemoj predati.sretno ti
''Svađanje na internetu je poput Paraolimpijskih natjecanja; i ako pobijediš i dalje si retardiran.''