| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi roditelji u Život i Stil forumu; Što vam smeta kod svojih roditelja,jer se svađate,kako to izgleda,jer vam daju kazne da ne idete van ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-08 Godina: 32
Poruka: 65
![]() | roditelji Što vam smeta kod svojih roditelja,jer se svađate,kako to izgleda,jer vam daju kazne da ne idete van i s lično.Evo malo opišite oko čega se najčešće posvađate.Evo ja sam danas roditelj i teško mi dođe kada razgovaram sa svojim sinovima,oni su još mali jedan će 4god,a drugi 2i pol.,kada sam bila u vašim godinama naravno da sam se svađala sa roditeljima oko izlazaka to je bilo normalno u našoj kući kad je došao dan da se ide van zaružiti sa društvom.Postavljanje pitanja i podpitanja kad češ doći doma,ne moj biti dugo,pazi na sebe,pazi šta radiš itd.Naravno da je bilo još toga ,tipkam se s vama. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: roditelji ne mogu mi odavno braniti, a nije ni da su mi branili a svađamo se naravno, što se može
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:39.