| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi S410 Zračna puška u Život i Stil forumu; Zna li netko nešto o toj zračnoj puški, i dali se to može nabaviti, tj. uvesti u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: S410 Zračna puška strašna stvar. treba ti za natjecanja ili?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 8
![]() | Re: S410 Zračna puška [quote=daidza;726030]strašna stvar. treba ti za natjecanja ili?[/QUO Da! Uglavnom mi treba sportski. Nije mi interesantno gađati mete na 10 ili 20 m!!! Veći mi je doživljaj na 100 ili više metara!! Znaš možda ako se to da nabaviti u Hrvatskoj? ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: S410 Zračna puška Ne baš, pitaj u trgovinama sportskim ili lovačkim priborom da ti naruče
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S410 Zračna puška Evo, kolega, probaj ovdje:Zračno oružje - Sve za boravak u prirodi i lov |
| | |
![]() |
| Tagovi: s410 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:59.