Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 20

S410 Zračna puška

Raspravljate o temi S410 Zračna puška u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Zna li netko nešto o toj zračnoj puški, i dali se to može nabaviti, tj. uvesti u Hrvatsku???? Molim Vas ...

Starter
    Datum registracije
    18-01-08
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

S410 Zračna puška

Zna li netko nešto o toj zračnoj puški, i dali se to može nabaviti, tj. uvesti u Hrvatsku???? Molim Vas šaljite svoje komentare

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

Re: S410 Zračna puška

strašna stvar. treba ti za natjecanja ili?
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter
    Datum registracije
    18-01-08
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

[QUOTE=daidza;726030]strašna stvar. treba ti za natjecanja ili?[/QUO

Da! Uglavnom mi treba sportski. Nije mi interesantno gađati mete na 10 ili 20 m!!! Veći mi je doživljaj na 100 ili više metara!! Znaš možda ako se to da nabaviti u Hrvatskoj?

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

Ne baš, pitaj u trgovinama sportskim ili lovačkim priborom da ti naruče
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Za takve većeg dometa treba otić u trgovine s oružjem. Nema ih u sportskim trgovinama....
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Starter
    Datum registracije
    18-01-08
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Već sam zvao neke trgovine s oružjem ali ne nabavljaju oni te puške. Ako znaš koju trgovinu mi pošalji makar ling ili ime!

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

ja iman jednu stariju zastavu,ima dosta dug domet..

Starter
    Datum registracije
    18-01-08
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Ja sam razmišljao uzeti Diana Magnum 350, ali ako nabavim ovu S410 on ću radije tu

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: Peco Pogledaj Poruke
    Ja sam razmišljao uzeti Diana Magnum 350, ali ako nabavim ovu S410 on ću radije tu
    ako te zanima sportski onda o.k.
    ali i ova moja zastava puca ko manita,ima i snajper

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku