Smijem pitat zašto u Sloveniji?
Zar ti se uopće isplati uvoziti?
Raspravljate o temi Saloni namještaja u Sloveniji u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Da li netko zna koji su povoljni saloni namještaja u Sloveniji?...
Smijem pitat zašto u Sloveniji?
Zar ti se uopće isplati uvoziti?
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Smiješ, treba mi za Italiju, ne za Hrvatsku.
Kaj nemaš veći izbor namještaja u Italiji, a rekao bi i da su cijene niže. Kada sam kupovao sebi neke komade namještaja sreo sam naše susjede kod jednog našeg privatnika u Zagorju i po priči mi smo im jeftiniji za cca 30 %. Možda je to samo kod nekih specifičnih stvari, al eto moje iskustvo.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Tamo gdje sam ja je dosta skupo. Idealna bi mi bila Ikea a najbliža mi je u Padovi što mi se opet ne isplati. Mislila sam usput pogledat negdje na putu iz Rijeke do Italije.
Pogledaj salon (mislim da se zove Nova Oprema, al nisam siguran) u Jelsanama, to ti je na cesti za Ilirsku Bistricu, jako malo poslije granice na Rupi (skicni google maps, ali ne mos` falit, ogromna crvena kuca koja bode u oci odmah uz cestu).
Osobno smo kod njih pokupovali sav namjestaj za vikendicu, te dosta toga za stan u Rka sto je cak i s porezima i transportom do Rijeke/Krka je ispalo podosta jeftinije no sto bi nas doslo kod nas
To ti je najblize od Rka, imas pol ure do gore...
a jos skicni link Prodajna mesta - Alples
za druge ne znam, ali s ovima imam super iskustva
Super, thanks!
evo ti i tocna adresa
Salon Pohištva Nova Oprema
Jelšane 7
6254 Jelšane
+ 386 5 71 18 360
tanja.koren@novaoprema.si