Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Sam svoj majstor

Raspravljate o temi Sam svoj majstor u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Bavite li se kućnim majstorijama? Razmjenite iskustva!...

Starter Avatar od korisnika nerodiko
    Datum registracije
    03-08-08
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

Sam svoj majstor

Bavite li se kućnim majstorijama? Razmjenite iskustva!

Starter Avatar od korisnika nerodiko
    Datum registracije
    03-08-08
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

Re: Sam svoj majstor

nema kućnih majstora na vidiku?

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

Moram priznati da je moj tata uvijek nesto majstorijarijo s nadom da ce napraviti nesto posebno...i napravio je hrpu stvari, ali jos veci nered. No kako je crpio mudrost iz knjiga, Sam Svoj Majstor i slicnih, meni je to uvijek bio pojam...napraviti nesto sam. A kako sam mamino dijete koje je nauceno da MORA znati sve samo jer nece njoj jedan muski zarulju ili steker mijenjati, onda mi nekako pod normalu ulazi da stvaram ono sto mi treba...nazalost, ne radim namjestaj ili tako nesto, ma da mi je to divno...jer imam prijatelje koji su cijeli stan vlastitim rukama uredili i stvorili materijal za uredjivanje....od namjestaja, kreveta, stolova, stolaca, vaza, jastucica...sve...prekrasno.

Divim se ljudima koji imaju volje i zelje stvarati...a to je i vise nego motivacija da nesto radim i sama i da si prostor cinim ugodnijim.
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

Starter Avatar od korisnika TheBan
    Datum registracije
    13-03-09
    Starost
    46
    Poruka
    64
    Liked
    0 times

Ja sam se nekada puno više bavio "kućnim majstorijama", ali sada više nemam toliko novaca, pa ne mogu plaćati ljude koji bi sve to popravljali zamnom .
    A i žena mi više neda...

P.S.
    Naravno - ... Ali uistinu nemam dovoljno vremena.
    Denny Crane

Lajkaj nas na Facebooku