a gdje su tvoje?![]()
Raspravljate o temi Slike i fotografije na vašim zidovima u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Primijetila sam da neki ljudi imaju izrazito dobar ukus za odabir slika na svojim zidovima. Uopće nisu skupe, niti su ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
a gdje su tvoje?![]()
Imam već odabrane slike za svoje zidove. U spavaću sobu će ići Leptir Zorice Turkalj, u dvenvi boravak neki apstraktni klavir neimenovanog umjetnika, neke slike iz grdaova sa putovanja, možda i crno bijele fotgrafije ( ili će biti u radnoj sobi, nisam još sigurna ).
Jedino mi je velika želja imati jedno veliko platno Zorice Turkalj, al košta 35 000 kn, tako da ništa od toga.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
za teicu nagradno pitanje,koja se slika dooosta skuplja od ove druge??
friško slikano![]()
ova mi je druga predobra,prva mi se ne sviđa..
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
Prva izgleda skuplje, al vjerojatno je skuplja druga.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Prva mi se više sviđa.
Mada ni jedna ni druga nisu po mom ukusu. Ne znam![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.