| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Staklena vrata za kuhinjski element u Život i Stil forumu; Gdje se može kupiti alu okvira za gore navedena vrata? Onako da ima malo veci izbor dizajna tih letvica. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Staklena vrata za kuhinjski element Gdje se može kupiti alu okvira za gore navedena vrata? Onako da ima malo veci izbor dizajna tih letvica. Zagreb i okolica
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Staklena vrata za kuhinjski element pogledaj nešto od ovoga, možda ti pomogne! ![]() pevec,bauhaus i tak veće centre si pogledao?! Staklotehnika- klizna zaokretna i automatska staklena vrata. http://www.rehau.hr/industrija/indus...na.vrata.shtml
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Staklena vrata za kuhinjski element Jesam pogledao standardna mjesta. Meni treba baš neka specijalizirana trgovina da mogu izabrati kakav zelim (posebno mislim na obradu metala)
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Staklena vrata za kuhinjski element rekao sam ti gdje ima, ali da me ubiješ ne mogu pronaći račun da vidim kako se zove firma ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Staklena vrata za kuhinjski element schachermayer - mislim da se tak piše ima na jankomiru ima kod heinzlove jedan možda iverpan na staroj samoborskoj cesti uglavnom ovi što drže iverale i ručkice za kuhinje, kod njih treba tražiti a prvi navedeni sigurno ima. znam jer sam ja tamo kupila. eto.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Staklena vrata za kuhinjski element Bijah prekjucer u SCH. Ima i tamo okvira, ali nekako dosta slabasan i poprilično "papren" izbor. Tamo samo okvir me kosta kao u jednog staklara cijela priča...
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Staklena vrata za kuhinjski element istraži tržište , ne znam probaj u iverpanu a cijene, kakve su takve su ja imam dva elementa u tom staklu i ne sjećam se koliko sam platila al da je bilo nešto enormno sjećala bih se tako da.. ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Staklena vrata za kuhinjski element zoveš prvog lika što radi kuhinje po narudžbi ima sigurno i uzoraka i profila a i prodat će ti 100%
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-08-08
Poruka: 6
![]() | Re: Staklena vrata za kuhinjski element tako je, budi sam svoj majstor...
__________________ www.majstorije.biz.hr |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:09.