| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Što mislite o ženama koje ne žele djecu? u Život i Stil forumu; bolje odluciti da ne zelis imati djecu nego biti loš roditelj. ne mislim nista lose o takvim zenama, ali vjerujem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? bolje odluciti da ne zelis imati djecu nego biti loš roditelj. ne mislim nista lose o takvim zenama, ali vjerujem da sa vremenom i one promjene mišljenje.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Imao sam ja prijateljicu koja ne želi djecu jer si kaže: neće istezati tjelo i grudi zbog nečeg takvog ![]() Ne znam šta da kažem na to ![]() Inače mislim da svatko ima pravo izbora i slažem se da bolje ne imati djecu nego biti loš roditelj.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-01-07 Lokacija: Ančićev krevet
Poruka: 105
![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sta mislim o takvim zenama??..pa mislim da je u zenskoj prirodi i nagonima valjda normalno to da budu majke..da imaju dijete i da se njemu maximalno posvete..sve sto je kontra toga-odnosno zene koje NE zele dijecu mislim da nisu u skladu s prirodom i normalnim ljudskim zivotom ka i prirodnim ljudskim ciklusom..sve sta je kontra normalnog i uobicajenog bar za mene je nenormalno i neuobicajeno..pametnome dosta!!.. .... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? ne mislim dobro o takvim zenama, imaju sve da to pruze jednom preslatkom bicu a one to ne zele. a niko se nije rodio kao dobar roditelj tako da to nije problem. ma sve u svemu nije me briga sta ce druge zene, oce li imat djecu ili nece njihov problem. ja jedva cekam jednog dana imat svoje dijete, jednostavno obozavam djecu...
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Tema je krivo naslovljena,trebalo je ubacit i muškarce ! Pa nije da samo žene ne žele djecu...btw. mislim da je muškaraca sa takvim razmišljanima više....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, mislite, sto, zele, zenama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.

podebljavam!!!