Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Što mislite o ženama koje ne žele djecu? u Život i Stil forumu; bolje odluciti da ne zelis imati djecu nego biti loš roditelj. ne mislim nista lose o takvim zenama, ali vjerujem ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-04-07, 13:14   #11 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,185
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama
Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu?

bolje odluciti da ne zelis imati djecu nego biti loš roditelj. ne mislim nista lose o takvim zenama, ali vjerujem da sa vremenom i one promjene mišljenje.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 13:19   #12 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,899
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Imao sam ja prijateljicu koja ne želi djecu jer si kaže: neće istezati tjelo i grudi zbog nečeg takvog
Ne znam šta da kažem na to
Inače mislim da svatko ima pravo izbora i slažem se da bolje ne imati djecu nego biti loš roditelj.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 18:22   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-01-07
Poruka: 105
Defakto se izdvaja iz mase

Citat:
Imao sam ja prijateljicu koja ne želi djecu jer si kaže: neće istezati tjelo i grudi zbog nečeg takvog
Ne znam šta da kažem na to
Inače mislim da svatko ima pravo izbora i slažem se da bolje ne imati djecu nego biti loš roditelj.
pa normalno kakva djeca to tek sa 35 djeca ti isisaju zivot treba prvo zivjeti sve u svoje vrijeme
Defakto je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 18:26   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
bolje odluciti da ne zelis imati djecu nego biti loš roditelj. ne mislim nista lose o takvim zenama, ali vjerujem da sa vremenom i one promjene mišljenje.
ovo san ja tija napisat
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 22:08   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,557
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat
Question Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu?

sta mislim o takvim zenama??..pa mislim da je u zenskoj prirodi i nagonima valjda normalno to da budu majke..da imaju dijete i da se njemu maximalno posvete..sve sto je kontra toga-odnosno zene koje NE zele dijecu mislim da nisu u skladu s prirodom i normalnim ljudskim zivotom ka i prirodnim ljudskim ciklusom..sve sta je kontra normalnog i uobicajenog bar za mene je nenormalno i neuobicajeno..pametnome dosta!!.. ....
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 23:24   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 24
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
ne mislim o njim ništa loše, samo ne bi htio takvu imati kraj sebe
podebljavam!!!
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 14:48   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 18
Poruka: 194
crnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku crnka_8

ne mislim dobro o takvim zenama, imaju sve da to pruze jednom preslatkom bicu a one to ne zele. a niko se nije rodio kao dobar roditelj tako da to nije problem. ma sve u svemu nije me briga sta ce druge zene, oce li imat djecu ili nece njihov problem. ja jedva cekam jednog dana imat svoje dijete, jednostavno obozavam djecu...
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 20:05   #18 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 442
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

glupa tema, i zakaj su baš žene stavljene u prvi plan, usto, tko ste vi da ih osuđujete, ako ne žele bebicu njihova stvar,.... ja sam sigurna da ću jednog dana imati ovakvu jednu slatku crnu bebu
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Black-Baby-New-Donate.jpg (7.2 KB, 5 pogleda)
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 20:15   #19 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,590
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Tema je krivo naslovljena,trebalo je ubacit i muškarce !
Pa nije da samo žene ne žele djecu...btw. mislim da je muškaraca sa takvim razmišljanima više....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 20:22   #20 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Otvorite temu sa muškarcima u istoj situaciji, ja se neću žaliti.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, mislite, sto, zele, zenama

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103