| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Što mislite o ženama koje ne žele djecu? u Život i Stil forumu; Ne osuđujem ih nego ih iskreno žalim jer kad ostare i kad im karijere više neće biti važne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 14
![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Ne osuđujem ih nego ih iskreno žalim jer kad ostare i kad im karijere više neće biti važne ostat će same. žalosno Usput ja imam tri prekrasna klinca i nebi ih mijenjala za svo blago svijeta ![]()
__________________ Kontrolirajte vlastitu sudbnu ili će Vam to učiniti drugi |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Sexy Profesorica | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Citat:
Ja sam za sebe mislila da nikada ne bi bila dobra majka i to je bio jedan od razloga zbog cega sam ja nakon 15 godina braka rodila prvo dijete, jednostavno nisam mislila da bi ja to mogla. Ne znaci to da se ja sada kajem, jer kao sto sam napisala vec, trudim se biti sto bolji roditelj i pruziti djeci koliko god mogu. Ali ne mislim da zene koje ne zele imati djecu treba zaliti, to nikako, ako netko ne zeli to je njegova stvar
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? njihov izbor.....je ne bih mogla zamisliti da ih nemam...ako ih ne daj bože neću moći imati...posvajam odmah....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Ne zelim da kritikujem zene koje ne zele decu iz bilo kojeg razloga ali po meni nesto to nije u redu : ne voleti decu i ne uzivati u njima, u njihovom rastu, ucestvovati u vaspitavanju ...Prosto ne razumem to. Okej kad nisi spreman za tako nesto do nekih odredjenih godina ali kad zena zadje u 40-te i ne zeli decu, e onda mislim da je to problem.Pa pobogu, neko je i te zene odgajao i podizao.Ja sam na uciteljskom fakultetu i ne mogu da zamislim da sutra za 5 ili 6 godina nemam decu,cak i sad kad vidim malu bebicu ja se raznezim i pozelim jedno ali ne sada!
__________________ ♥ |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? svjesne su da ne žele i u redu je da ih i ne rađaju , u svakom slučaju ih cijenim zbog odluke , a ne tipa- desilo se , nije bila spremna , jadna premlada i sl. razlozi , ne želi.. pa s djetetom pred crkvu ili neka vrata
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 320
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Svatko zna svoje. Jedno je voljeti djecu,a drugo željeti imati djecu. Osobno,puno mi je lakše prihvatiti činjenicu da žena koja ima sve materijalne i obiteljske uvjete ne želi djecu nego kad neka bez posla,svog krova nad glavom itd rodi ih desetero. E,ja to ne mogu shvatiti. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 7
![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Osim žena ima i takvih muškaraca. A isto tako ima još više žena i parova koji imaju problema sa plodnošću i da imaju djecu. Ali ih isto tako neću nimalo ni suditi, bolje da su solo, jer znam masu parova koju su skupa u braku samo zbog djece, a imaju sve, samo ne brak. Stoga bolje solo, po meni, nego s nekom budalom. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Ne mislim ništa loše o njima, kao što ih ni ne osuđujem. Djeca su velika odgovornost i mislim da, ako netko za njih nije spreman ili misli da djeca jednostavno nisu za njega, bolje da nije roditelj. Jednostavno nisu svi ljudi stvoreni da budu roditelji i gotovo, iako im to priroda omogućuje. To što će im jednoga dana vjerojatno biti manje lijepo, nego onima koji imaju djecu i unuke, njihova je stvar i njihov izbor.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, mislite, sto, zele, zenama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

ne sada!