Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Što mislite o ženama koje ne žele djecu? u Život i Stil forumu; Svako ima svoj zivot i svoj nacin razmisljanja. Ali namjerno ne htjeti dijete to je bolesno sebicno, cemu svrha postojanja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-09-07, 19:13   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-04-06
Godina: 28
Poruka: 145
andjela26 se izdvaja iz maseandjela26 se izdvaja iz mase
Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu?

Svako ima svoj zivot i svoj nacin razmisljanja.
Ali namjerno ne htjeti dijete to je bolesno sebicno, cemu svrha postojanja takvoj osobi ?!
Hvala Bogu pa smo svi razliciti.
A sto se tice djece kada se rode su poput prazne sveske, sto se u nju upise takvi su.Takodjer sam sigurna da je njihova ljubav najcistija, mogu nas voliti mnogi, ali ni priblizno koliko i kako oni .
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 12:16   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 416
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Ljudi koji mogu ali ne žele iz ovog ili onog razloga imati djecu su po meni ili najobičniji egoisti i sebičnjaci navikli na komoditet koji im predstavlja najbitniju stvar na svijetu i koji bi im eventualne pridošlice u obitelji itekako narušile, ili su iskompleksirane budale koje žele nešto nekome dokazati.

Za ove prve nemam nikakve lijepe riječi, a za ove druge mogu reći samo da mi ih je žao pošto će jednoga dana sigurno požaliti...

Jedno je odgađanje potomstva i to donekle mogu razumjeti, ali kada mi osobe u 40-ima razmišljaju na sličan način i počnu tražiti izgovore kako još nije pravi trenutak... onda stvarno ne znam što bi im rekao. Hej! Biološki sat....

Kako sa 18 želim izlaziti van, opijati se i često mijenjati cure, sa 25 biti u stabilnoj vezi, tako sa najkasnije 30 želim imati djecu, a sa 60 unuke. Sve u svoje vrijeme. Bez te epizode, ali i bilo koje druge - život bi bio osiromašen i nepotpun
ponestalo perja.
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 16:24   #33 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,796
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
njihov izbor.....je ne bih mogla zamisliti da ih nemam...ako ih ne daj bože neću moći imati...posvajam odmah....
Potpisujem...
Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke

Kako sa 18 želim izlaziti van, opijati se i često mijenjati cure, sa 25 biti u stabilnoj vezi, tako sa najkasnije 30 želim imati djecu, a sa 60 unuke. Sve u svoje vrijeme. Bez te epizode, ali i bilo koje druge - život bi bio osiromašen i nepotpun
Ah, taj famozni biološki sat koji traži svoje vrijeme...
Ako život ne ide u tom smjeru znači on je osiromašen i nepotpun?
Jbte, ja sam na socijali onda (osim ovoga sa izlascima...).
Ne ulazim sad da je zdravije roditi prvo djete prije 30...ali to mi je fakat pretjerano - sve u svoje vrijeme.
Kaj, ako žena nije rodila "na vrijeme", neka ni ne rađa?
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 16:55   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Evo ovako...baš sam neki dan razmišljao o svemu tome. O ljudima koji ne žele djecu. Evo mog iskustva.

Neki dan sjedimo svi na obiteljskom ručku i stiže telefonski poziv. Preminuo je jedan kućni prijatelj moga oca u 74. godini. Nije imao djece, a supruga je preminula nekoliko godina prije njega.
Sad sam si mislio...taj čovjek je cijeli život radio, borio se za stan, sticao neku imovinu i sada je preminuo. Djece nema, nema tko naslijediti ono za što je on živio. Čemu onda svo to stremljenje tijekom života i borba za veći životni status kada nemaš nikoga tko će te naslijediti u ovom svijetu. Sve što je za života napravio "pada u vodu" jer nema nikoga tko će nastaviti obiteljsku liniju. Smatram da život bez potomaka nema nikakvog smisla. Ako nećemo imati djece i razmnožavati se što će ostati poslije nas...izblijedljelo sjećanje prijatelja koji će nas zaboraviti nedugo nakon smrti.
Ostat će samo truplo na gradskom groblju koje nitko neće posjećivati, a kamenu ploču prekrit će prašina...
Eto to bi bilo u kratko moje razmišljanje na ovu temu.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 18:42   #35 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,838
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

I onda ta djeca pljuju po tebi da si loš roditelj bio, maltretirao ga i sl.
Ako netko nije za djecu nek si podveže jajnike i adio. Nego da ih pravi, daje da drugi odgajaju ili još gore odgaja sam, a nije za to.
Nismo svi za iste stvari, postoje ljudi kojima bi zakonski zabranila da imaju dijete.
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 12:16   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Poruka: 4,566
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Svatko ima pravo na svoj izbor, netko tko ne želi imati djecu njegov izbor.

I ne smatram da je život bez potomaka isprazan i bez smisla.

Adolon navodi jedan primjer, ali ima sto drugih gdje roditelji ispaštaju zbog djece ili djeca zbog roditelja..
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 12:48   #37 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 845
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
Ljudi koji mogu ali ne žele iz ovog ili onog razloga imati djecu su po meni ili najobičniji egoisti i sebičnjaci navikli na komoditet koji im predstavlja najbitniju stvar na svijetu i koji bi im eventualne pridošlice u obitelji itekako narušile, ili su iskompleksirane budale koje žele nešto nekome dokazati.

Za ove prve nemam nikakve lijepe riječi, a za ove druge mogu reći samo da mi ih je žao pošto će jednoga dana sigurno požaliti...

Jedno je odgađanje potomstva i to donekle mogu razumjeti, ali kada mi osobe u 40-ima razmišljaju na sličan način i počnu tražiti izgovore kako još nije pravi trenutak... onda stvarno ne znam što bi im rekao. Hej! Biološki sat....

ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 12:56   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase

ja sam odgajatelj u vrtiću i znam šta je voljeti djecu,a nisu tvoja. mislim da takve žene ni netreba zvati žanama.
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 13:01   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

eh ovako sad kad imam bebu vidim kolika je to radost
dodjem doma nervozan s posla ona me pogleda u nasmije mi se od srca
i odmah iz glave izadju svi problemi toga dana
Dijete je najveca sreca.

a oni koji nezele imati djecu neka ju ni nemaju jer im takvi roditelji koji se boje obaveza ni netrebaju
Morpheus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 13:05   #40 (permalink)
Uvaženi forumas

a uostalom nekima je i bolje što nisu roditelji. bolje i nebiti roditelj nego biti samo na papiru.
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, mislite, sto, zele, zenama

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108