| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Što mislite o ženama koje ne žele djecu? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: maxie Još samo da čujem kako su ratovi i nasilje u svijetu općenito nepotrebni... To možeš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Citat:
Citat:
To je moj zaključak i dokazana stvar po cijelom svijetu. Ni ti ne možeš odgajat svoju djecu batinama iako su tvoja! Provjeri! Potvrđuješ sliku koju imam o tebi. Nastala je davno još u temi sa vegetarijancima. Potvrđuješ je u temi o financijama u vezi, sada je i dalje potvrđuješ... Nje lijepa. Siguran sam da bi se mnogi složili samnom. Zadnji Uredio Dar1 : 12-11-07 u 11:05. | ||
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Citat:
imaš sliku o meni? kako to govoriš o jednom ministru? još će ispast da sam agresivac i zlostavljač djece, žena i vegetarijanaca.... haha btw imam i ja sliku o tebi ali mislim da je to malo offtopic dovoljno je za reći da u nekim stvarima ne dijelim tvoje moderne utopijsko liberalističke stavove već da više naginjem na neki tradicionalizam. pa što? sigurno nisam jedini. samo sam možda u manjini.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. Zadnji Uredio maxie : 12-11-07 u 11:24. | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,915
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Žene koje ne žele imati djecu s razlogom to ne zele, i bolje da je tako, jer u suprotnome da se to i desi, bile bi jako loše majke. Kao i muskarci očevi, koji te ne zele biti. Nikoga ne kritiziram niti ne sudim. Svatko zivi kako hoće. Nismo svi isti. Nekima je sam po sebi najvažnije, JA i nista drugo. Ne vidim u tome nista loše.
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? pa razumijem ih potpuno. sputavaju ih u karijeri a i ima i onih koje ih ne vole nikako. više vole životinje. znam mnoge. imaju pravo na to.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, mislite, sto, zele, zenama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.