Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Što mislite o ženama koje ne žele djecu? u Život i Stil forumu; Ima nas svakakvih pa zato ne bi trebali osuđivati ljude koji ne žele imati dijecu to je njihov problem.........ali ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 21:05   #71 (permalink)
ewa
Starter

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 32
Poruka: 68
ewa se izdvaja iz mase
Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu?

Ima nas svakakvih pa zato ne bi trebali osuđivati ljude koji ne žele imati dijecu to je njihov problem.........ali za mene su dijeca svo blago na zemlji.
ewa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 21:11   #72 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

ne mislim o njima.......svatko ima pravo na izbor hoće li imati djecu ili neće....to je individualna odluka....ovisi o pojedincu.......ja osobno mislim da bi mi uvijek nešto falilo kad ne bi imala djece i da ne bi mogla bez njih,i u slučaju bolesti,tj nesposobnosti za imat svoju biološku djecu,bi posvojila......
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 21:14   #73 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,110
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ja se ne smatram osobom za djecu...ne znam..trenutno mislim da ih ne bi htjela, mogla imati.....

24....
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 21:20   #74 (permalink)
ewa
Starter

Poruka: 68
ewa se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
ne mislim o njima.......svatko ima pravo na izbor hoće li imati djecu ili neće....to je individualna odluka....ovisi o pojedincu.......ja osobno mislim da bi mi uvijek nešto falilo kad ne bi imala djece i da ne bi mogla bez njih,i u slučaju bolesti,tj nesposobnosti za imat svoju biološku djecu,bi posvojila......
potpisujem definitivno
ewa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 20:44   #75 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Pametne i ambcijozne žene.
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 07:48   #76 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 119
_tea_ se izdvaja iz mase

imam dvoje klinaca i samo mogu reći da onaj tko ne voli djecu ne voli ih iz neznanja jer onaj osjećaj ne može osjetiti kraj nećaka ili susjeda ili nekog trećeg.Ako ne želi imati djecu bolje da ih nema jer bolje biti nikakav roditelj nego nekakav.To je puno radno vrijeme od 25 h,ali nagrada je neprocjenjiva.
Pusa za laku noć
Osmijeh kada si tužna
ili kada vide da sam zbog nečeg zabrinuta pa obuhvate rukama moje lice i kažu mama bez brige
kada odrastem kupiti ću ti šminku (jer non stop kukam kako nemam što obući ili maskaru ili ruž ili nešto sl.)
Milion sličnih stvari neprocijenjivih
Zato žalim sve one koji ne žele imati djecu jer to nikada neće doživjeti i samo oni gube....
_tea_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 08:15   #77 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 411
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

ništa ne mislim. ali imam mišljenje o ženama koje imaju djecu zato jer im nešto "fali" u životu, tj. radi oživljavanje monotonog braka, ili zato da maksimalnom koncentracijom na dijete zatome osobne probleme.
mislim da svaka žena prvo treba bit stabilna i cjelokupna osoba, a tek onda razmišljati o djeci.
sva sreća, mislim da govorim o manjini žena..

Zadnji Uredio olja : 26-04-08 u 08:21.
olja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 08:21   #78 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Poruka: 1,158
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

žene koje ne žele djecu ih jednostavno ne žele,pa ne mora svaka žena imat dijete......možda ih neke ne žele da imaju više vremena za svoju karijeru ili za sebe,puno je toga......
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 08:40   #79 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,570
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
Pravi autor: ivana_de Pogledaj Poruke
Ne osudjujem ljude koji ne zele djecu, jer ako je nekome preca karijera, ili zbog nekog drugog razloga ne zeli dijete, bolje da ga nema nego da djeci ne pridaje dovoljno paznje i zanemaruje ih....
Slazem se s ovim zasto bi svaka zena morala imati dijete?Svatko u zivotu ima svoje razloge zasto nesto zeli ili ne zeli i bolje je da je osoba iskrena i prizna da ne zeli dijete nego da ga rodi pa ga onda zanemaruje ili zlostavlja.Nismo svi isti pa nam se tako i zelje , osijecaji ili pak prioriteti razlikuju i to je sasvim normalno.
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 10:49   #80 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 6,215
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ja mislim da će kad tad poželjeti,a ako ne vole djecu bolje da ih ni nemaju jel bi ta djeca samo ispaštala,a možda i ne bi ,možda bi kad bi rodile osjetile preveliku sreću što su postale majke i ljubav prema tom djetetu.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, mislite, sto, zele, zenama

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108