| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Što mislite o ženama koje ne žele djecu? u Život i Stil forumu; pa naravno,postoje osobe koje osjete da su stvorene za majke tek kad rode......ali mislim da nije baš pametno ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? pa naravno,postoje osobe koje osjete da su stvorene za majke tek kad rode......ali mislim da nije baš pametno ženi doći i reći:aj napravi mi dijete da vidim jesam li za njega?
__________________ odi s prijateljima na ,pozovi frendove u kino i ,kad vidiš lijepu curu -uživaj u životu |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 541
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Moj cilj u životu nije imati potomka, nesmatram se sebičnim zbog toga nego baš suprotno, sve na svijetu se automatizira, sve je manja potreba za samim čovjekom kao radnom snagom. Znači da uz ovaj rast populacije će biti mnogo više nezaposlenih i gladnih ljudi, da ne govorimo o porastu kriminala i samoj neizvjesnosti svjeta a pogotovo života u ovoj državi. Smatram da je sebično imati djecu jer te uhvati želja da imaš nešto tako slatko. To nije kučni ljubimac to je mali čovijek kojeg moraš odgojit i pripremit na ovaj okrutni svijet, oblikovat ga u osobu koja će proći svjetom čineći dobro. Nadam se da ču jednog dana biti u mogučnosti da udomim djete (ili djecu) koje je ostalo bez roditelja ili je jednostavno napušteno. Uopče nemora biti moje krvi i prezimena. |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Znam ih nekoliko što nisu htjele djecu radi karijere, magisterija i putovanja po svijetu, sad bi sve dali da su drukčije uradili. Neki ljudi su zaista loši roditelji, i ne znam je li dobro da svi imaju djecu jer je ''red'' takav... ![]() |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Isto što mislim o onima koje žele. Da imaju pravo na vlastiti izbor.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu? Citat:
Meni je osećaj imati decu nešto prelepo, ali stvarno. I želim da imam decu jednog dana. Nisam od onih kao Ne,ne želim. Nama ljudima je predodredjeno da stvaramo,da radjamo i to je normalan sled dogadjaja u životu. I prosto ne mogu da razumem žene koje se ježe na pomisao da imaju decu...mada i one kad tad požele dete ali nekad bude kasno za to! Naravno, kad vidim kakvih majki ima bolje da nisu ni radjale...
__________________ ♥ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, mislite, sto, zele, zenama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:54.

,pozovi frendove u kino i
,kad vidiš lijepu curu
-uživaj u životu 

Meni je osećaj imati decu nešto prelepo, ali stvarno. I želim da imam decu jednog dana. Nisam od onih kao Ne,ne želim.