Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Što mislite o ženama koje ne žele djecu? u Život i Stil forumu; pa naravno,postoje osobe koje osjete da su stvorene za majke tek kad rode......ali mislim da nije baš pametno ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-08, 16:11   #81 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 287
HPetrovic1989 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989
Re: Što mislite o ženama koje ne žele djecu?

pa naravno,postoje osobe koje osjete da su stvorene za majke tek kad rode......ali mislim da nije baš pametno ženi doći i reći:aj napravi mi dijete da vidim jesam li za njega?
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 16:13   #82 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,309
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

Šteta što, što je kurva
Kažu svi, a ja šutim
Šteta što, što je kurva
Ne znaju, a ja slutim
Vuxs je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 16:39   #83 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 541
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Moj cilj u životu nije imati potomka, nesmatram se sebičnim zbog toga nego baš suprotno, sve na svijetu se automatizira, sve je manja potreba za samim čovjekom kao radnom snagom. Znači da uz ovaj rast populacije će biti mnogo više nezaposlenih i gladnih ljudi, da ne govorimo o porastu kriminala i samoj neizvjesnosti svjeta a pogotovo života u ovoj državi.
Smatram da je sebično imati djecu jer
Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
nakon nekoliko odlazaka na praksu i gledanja onih nevihih očiju
te uhvati želja da imaš nešto tako slatko. To nije kučni ljubimac to je mali čovijek kojeg moraš odgojit i pripremit na ovaj okrutni svijet, oblikovat ga u osobu koja će proći svjetom čineći dobro. Nadam se da ču jednog dana biti u mogučnosti da udomim djete (ili djecu) koje je ostalo bez roditelja ili je jednostavno napušteno. Uopče nemora biti moje krvi i prezimena.
Davor1507 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 12:08   #84 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 774
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

Znam ih nekoliko što nisu htjele djecu radi karijere, magisterija i putovanja po svijetu, sad bi sve dali da su drukčije uradili.
Neki ljudi su zaista loši roditelji, i ne znam je li dobro da svi imaju djecu jer je ''red'' takav...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 18:30   #85 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Poruka: 140
kvaziLicious se izdvaja iz mase

njihova odluka koju treba postovati...
netko jednostavno nije stvoren za majcinstvo.
bolje ne imati dijete, nego muciti i njega i sebe
kvaziLicious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 18:33   #86 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,495
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Svatko je gospodar svoga tijela i ima pravo činiti s njime što želi.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 18:35   #87 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,162
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Isto što mislim o onima koje žele. Da imaju pravo na vlastiti izbor.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 23:27   #88 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Citat:
Pravi autor: _tea_ Pogledaj Poruke
imam dvoje klinaca i samo mogu reći da onaj tko ne voli djecu ne voli ih iz neznanja jer onaj osjećaj ne može osjetiti kraj nećaka ili susjeda ili nekog trećeg.Ako ne želi imati djecu bolje da ih nema jer bolje biti nikakav roditelj nego nekakav.To je puno radno vrijeme od 25 h,ali nagrada je neprocjenjiva.
Pusa za laku noć
Osmijeh kada si tužna
ili kada vide da sam zbog nečeg zabrinuta pa obuhvate rukama moje lice i kažu mama bez brige
kada odrastem kupiti ću ti šminku
(jer non stop kukam kako nemam što obući ili maskaru ili ruž ili nešto sl.)
Milion sličnih stvari neprocijenjivih
Zato žalim sve one koji ne žele imati djecu jer to nikada neće doživjeti i samo oni gube....
Joooj Meni je osećaj imati decu nešto prelepo, ali stvarno. I želim da imam decu jednog dana. Nisam od onih kao Ne,ne želim.
Nama ljudima je predodredjeno da stvaramo,da radjamo i to je normalan sled dogadjaja u životu. I prosto ne mogu da razumem žene koje se ježe na pomisao da imaju decu...mada i one kad tad požele dete ali nekad bude kasno za to!
Naravno, kad vidim kakvih majki ima bolje da nisu ni radjale...
Odgovor
Tagovi: djecu, mislite, sto, zele, zenama

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103