Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 14

Sve vezano za bijelu tehniku

Raspravljate o temi Sve vezano za bijelu tehniku u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Pošto vidim da nije sve na jednom mistu a isto tako dosta se piše a ima dosta netočnosti slobodno postavljajte ...

Starter
    Datum registracije
    04-12-09
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Smile Sve vezano za bijelu tehniku

Pošto vidim da nije sve na jednom mistu a isto tako dosta se piše a ima dosta netočnosti slobodno postavljajte pitanja vezana za kućanske aparate.
    Pitanja mogu biti za odabir robne marke, razlike između brendova, cijenovni razredi, što najbolje gledati kod aparata itd.
    Pa evo samo izvolite nadam se da ću moći odgovoriti na razno razne probleme, pitanja i otkloniti razne predrasude.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Re: Sve vezano za bijelu tehniku

lijepo da si spreman pomoći

a znanje imaš jer...?
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter
    Datum registracije
    04-12-09
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    lijepo da si spreman pomoći

a znanje imaš jer...?
    pa to cemo tek viditi uvijek nesto nenadano izade iz nekog rukava ali fala bogu imam dobru tehnicku podrsku koja ce mi nadam se dobro doci a tu sam jer sam ljut na trgovce ali ipak vise na njihove gazde jer im ne rade nikakve edukacije i kupci neznaju sto kupuju i samo su izbombardirani sa reklamama u kojima samo lazu i mazu i dizu na jeftine fore novce

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

hm, nije da si mi odgovorio

radiš negdje sa bijelom tehnikom? radio si? popravljaš?

mislim zašto bih ti vjerovao kad mi kažeš da je taj i taj frižider dobar ili loš?

Starter
    Datum registracije
    04-12-09
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    hm, nije da si mi odgovorio

radiš negdje sa bijelom tehnikom? radio si? popravljaš?

mislim zašto bih ti vjerovao kad mi kažeš da je taj i taj frižider dobar ili loš?
    Radim dosta dugo u trgovini i prosao prilicno brendova i smatram da sam kompetentan da bi mogao nekog savjetovati u pogledu kupnje.
    Sto se tice dali je neki bolji ili losiji to mogu zakljuciti jedino ako imam informacije od servisne sluzbe koliko se kvaru odnosno jesu li pouzdani.
    Ali vise mogu osobno dati ono sto bi u pravilu svaki trgovac trebao ciniti a to je objasniti nacin rada, razlike u funkcijama usmjeriti pri kupnji odnosno naci idealno rijesenje za kupnju cijenovne razlike izmedu brendova itd.

Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

e to me zanimalo

samo naprijed

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Ovako, mene zanima kakvi su LG frižideri jer imam namjeru kupiti jednoga.

Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Starter
    Datum registracije
    04-12-09
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    Ovako, mene zanima kakvi su LG frižideri jer imam namjeru kupiti jednoga.

Nisu loši a ima i boljih za te pare a ako mi možeš reći što te točno zanima ili ako si naša koji model mogu biti konkretniji

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Pogledat ću sutra za model, sad sam malo u žurbi
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Evo, ovo je model koji me zanima

. :: ECOS :: .

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku