lijepo da si spreman pomoći
a znanje imaš jer...?
Raspravljate o temi Sve vezano za bijelu tehniku u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Pošto vidim da nije sve na jednom mistu a isto tako dosta se piše a ima dosta netočnosti slobodno postavljajte ...
lijepo da si spreman pomoći
a znanje imaš jer...?
pa to cemo tek viditi uvijek nesto nenadano izade iz nekog rukava ali fala bogu imam dobru tehnicku podrsku koja ce mi nadam se dobro doci a tu sam jer sam ljut na trgovce ali ipak vise na njihove gazde jer im ne rade nikakve edukacije i kupci neznaju sto kupuju i samo su izbombardirani sa reklamama u kojima samo lazu i mazu i dizu na jeftine fore novce
hm, nije da si mi odgovorio
radiš negdje sa bijelom tehnikom? radio si? popravljaš?
mislim zašto bih ti vjerovao kad mi kažeš da je taj i taj frižider dobar ili loš?
Radim dosta dugo u trgovini i prosao prilicno brendova i smatram da sam kompetentan da bi mogao nekog savjetovati u pogledu kupnje.
Sto se tice dali je neki bolji ili losiji to mogu zakljuciti jedino ako imam informacije od servisne sluzbe koliko se kvaru odnosno jesu li pouzdani.
Ali vise mogu osobno dati ono sto bi u pravilu svaki trgovac trebao ciniti a to je objasniti nacin rada, razlike u funkcijama usmjeriti pri kupnji odnosno naci idealno rijesenje za kupnju cijenovne razlike izmedu brendova itd.
e to me zanimalo
samo naprijed![]()
Ovako, mene zanima kakvi su LG frižideri jer imam namjeru kupiti jednoga.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Pogledat ću sutra za model, sad sam malo u žurbi![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Evo, ovo je model koji me zanima
. :: ECOS :: .