Bitan mi je dobar pogled.
Raspravljate o temi terase u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; kakve volite terase??...
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
Bitan mi je dobar pogled.
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Sve su super a sto se tice toga svaki detalj mi je vazan![]()
Sadaa znam da te trebam, Sadaa Znnam da te woLimm !! ♥ ♥
terase su ok ako sluze necemu.. da se ljeti imas gdje sjesti s drustvom blabla.. al mene zanima.. cemu sluze toliki balkoni?? bas sam nedavno putujuci na D1 gledala okolo i skoro svaka kuca ima barem 2 balkona.. praznakoji ce ti vrag toliko balkona ako nicemu ne sluze
kuzim balkone na zgradama, na njih stravis smece, stvari koje ti smetaju u kuci a mogu stajati vani, robu da se osusi.. ali na kucama?? vise od 1-2 balkona? djizs..
![]()
obožavam velike terase, a na njima mora biti garnitura za sjedenje sa velikim stolom za ekipu koja če se tu ljeti družiti, u uglu mora biti veliki kamin za spremati meso i ribu na gradela, mora imati dosta cviječa i naravno veličanstven pogled prema moru... nažalost ovo u samo moje želje koje se još nisu ostvarile![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
Zavodnice , prva u poslednjem postu je fenomenalna.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
sve su terase prelijepe a što kad pada kiša sve to sklanjaju mi se spremamo uredit zimski vrt sa stijenama staklenim tak da se za lošeg vremena zatvori što mislite o tome