Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

tražim dobar dnevni boravak

Raspravljate o temi tražim dobar dnevni boravak u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Ja i žena smo se nedavno uselili u novi stan i tražimo neki dobar dnevni boravak. Već smo gledali nešto ...

Starter
    Datum registracije
    03-03-10
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

tražim dobar dnevni boravak

Ja i žena smo se nedavno uselili u novi stan i tražimo neki dobar dnevni boravak. Već smo gledali nešto u ikei, al nam je teško voziti to sve iz austrije, pa carine i te stvari.

Zato smo prije toga htjeli vidjeti šta sve ima po zagrebu pa ako baš ne nađemo onda da idemo u ikeu.

Htjeli bi uglavnom nešto za mlade ovako, suframo dosta po internetu, al nikada viška dobrih savjeta. Tako da evo nadam se da ćemo i ovdje dobiti neke informacije.

Hvala

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Re: tražim dobar dnevni boravak

trenutno sam i ja u fazi uređenja i pogledala sam dosta namještaja. jedino što bih izdvojila je namještaj alples, vrlo je lijep ( meni barem) i dobro je napravljen. prodaje se po elementima, pa možeš složiti kombinaciju koja ti se sviđa i prilagoditi je dimanzijama sobe na način koji ti odgovara. tu je link.

na tim stranicama imaš i elemente s dimenzijama. ja sam izabrala stil koji su nazvali forma, eto možda se i tebi svidi

mislim da je trenutno i na sniženju u lesnini.

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,148
    Liked
    493 times

alples radi dobar i kvalitetan namještaj
    prije par godina kad smo mi kupovali namještaj uzeli smo od alplesa i stvarno je ok
    na njihovim stranicama je prije postojala mogućnost (neznam jel to još uvijek postoji) da se skine neki njihov program koji se instalira na komp pa si sam možeš slagati kombinaciju kakvu god želiš i to se onda isprinta sa specifikacijom djelova i tako se da naručiti
    odlična stvar jer možeš stvarno napraviti kombinaciju koju god poželiš i koja ti najviše odgovara ukusu i prostoru ...nisi ograničen samo na neke izložbene varijante i na volju trgovca da ti on slaže nekakve kombinacije

edit: vidim sad na linku koji je moneypenny postavila da i dalje imaju taj program koji se može skinuti i da si sam nacrtaš što želiš
    Zadnji Uredio Joks : 03-03-10 u 11:39
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Starter
    Datum registracije
    03-03-10
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

ajde hvala na savjetu, evo baš ću sad pogledati

Starter
    Datum registracije
    03-03-10
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Ekipa evo ja našao šta sam tražio, a tražeći sam naletio na još nešto usput, pa evo tu pišem ako još kome pomogne

Namjestajka.com - podkategorija DNEVNI BORAVCI I REGALI

Lajkaj nas na Facebooku