Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

uređenje potkrovlja

Raspravljate o temi uređenje potkrovlja u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; ovako u izgradnji sam potkrovlja pa me zanima da li ima negdje na netu nešto da se nađe neke slike ...

Regularni forumas Avatar od korisnika ghost rider 76
    Datum registracije
    07-04-07
    Starost
    35
    Poruka
    78
    Liked
    0 times

uređenje potkrovlja

ovako u izgradnji sam potkrovlja pa me zanima da li ima negdje na netu nešto da se nađe neke slike u starinskom izdanju,stara cigla i grede tako namijeravam urediti svije potkrovlje pa bi još malo pokupio ideja ako mi i vi možete pomoći bio bi zahvalan
    sa štovanjem

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

Re: uređenje potkrovlja

sretno, ja sam u sređivanju i da sam znao što me sve čeka kupio bi stan umjesto toga
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika nespretna
    Datum registracije
    15-05-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,783
    Liked
    1 times

ja uređujem trenutno stan i to kompletno....znam koji je to posao, i financijski i fizički!!

a što se tiće potkrovlja....najvažnija je dobra izolacija,od vlage naročito!!
    potraži na netu negdje neke stranice,znaju imati stvarno dobrih i korisnih savjeta!!
    - the chase is better than the catch -

prof. Foruma Avatar od korisnika ROBIN
    Datum registracije
    26-05-07
    Poruka
    1,701
    Liked
    0 times

evo nekih
    Dodane Slike Dodane Slike
    Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika ivana0015
    Datum registracije
    21-09-07
    Poruka
    865
    Liked
    0 times

Regularni forumas Avatar od korisnika ghost rider 76
    Datum registracije
    07-04-07
    Starost
    35
    Poruka
    78
    Liked
    0 times

hvala ti na linku,ali nema baš nešto kako meni treba ako znaš još nešto javi

Uvaženi forumas Avatar od korisnika ivana0015
    Datum registracije
    21-09-07
    Poruka
    865
    Liked
    0 times

| Dekor | Interijeri | Potkrovlja | Potkrovlja općenito |
    evo listaj ovo,ima par stranica za pročitati...mislim da je dobro

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika dadyml
    Datum registracije
    24-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    2,384
    Liked
    3 times

Ja si isto uređujem potkrovlje i kupila sam zgodnečasopise koji se prodaju na kiosku... Bar jedno tri takva ti govore o uređenju prostora u rustikalnom stilu + moderno... Ovaj jedan ti ima baš posebno opisano kako se sve može drvo ukombinirati i urediti da bude toplo... Koje sve kombinacije ima... Nevjetovatno kakva su to riješenja i sve... Obavezno si kupi !

Starter
    Datum registracije
    23-04-08
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

evo jedna fina kuhinja

to je skinuto sa ovog sajta, možda možeš naći još nešto...

Lajkaj nas na Facebooku