| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi usisivac u Život i Stil forumu; neznam da li je tema na dobrom mjestu,nadam se da ce mi forumasi pomoci. imam dvoje male djece,od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-08
Poruka: 4
![]() | usisivac neznam da li je tema na dobrom mjestu,nadam se da ce mi forumasi pomoci. imam dvoje male djece,od kojih je jedno alergicno na pelud i sto dalje sve vise na prasinu. odlucila sam kupiti neki antialergijski usisivac,ali neznam koji,neki mi preporucujju sa vodenim filterom,neki sa nekim plasticnim perivim,neznam za sto da se odlucim pa vas molim za pomoc ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: usisivac ja uzeo u pevecu neki, mislim da je oko 600 kn bio i što se toga tiče sasvim je ok tako da bi ovi malo skuplji trebali biti još bolji ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,081
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: usisivac uzmi neki na vodu, sa filterom koji ti ispušta van 99% čisti zrak. Nemaš problema sa vrećicama i ničim, te vrećice ti preko polovice prašine vraćaju u prostoriju. Ja osobno imam usisivač Rainbow na vodu, ima sve moguće priključke i može služiti i samo kao pročišćivać zraka |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: usisivac da, zaboravio reći da sam uzeo taj na vodu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-04-08
Poruka: 4
![]() | Re: usisivac Citat:
ako nije tajna kolika mu je cijena | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: usisivac ni jedan usisavač ne valja - jebo ih onaj ko ih izmisli Zaozbiljno: nedavno sam (isto u Pevcu) kupio gorenje na vodu za nekih iljadu kuna i svi koji ga koriste ga i hvale, ja još nisam došao na red za korištenje savjetovao bih ti da pri kupovini pročitaš popratnu literaturu za uređaj jer tamo treba pisati koje su mu kvalitete
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| charolastra | Re: usisivac Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: usisivac Ma ne bunim se za ovaj koji sam spomenuo, ovaj nije kod kuće pa me vjerojatno neće nikad zakačiti. Onaj kod kuće je nezgodan. Imaš lutkice dosta informacija na netu, google je jako pametan. Možeš pretraživati po proizvođačima (elektrolux, gorenje, končar ....) Evo jedan od mnogih linkova. AMS International
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: usisivac ims neki philips usisavac svu prljavstinu skupi u kanticu, samo dignes filter i istreses sve to van, svako nekoliko ocistis filter i :thumup, al vjerojatno najbolji su na vodi jer ti se ne vraca prasina nazad nikako ![]()
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.