| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi usisivac u Život i Stil forumu; Ovaj na vodu je čudno jedno, pere tepihe, odštopava cijevi, suho pranje sjedala u autu, a i usisava naravno... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: usisivac Ovaj na vodu je čudno jedno, pere tepihe, odštopava cijevi, suho pranje sjedala u autu, a i usisava naravno... samo mu je i cijena basnoslovna... bilo koji na vodu će ti biti ok, jer voda kao filter se ne razlikuje od usisivača do usisivača (iako neki ugrađuju i predfiltere i sl.), samo pravu snagu biraš... za nekih 2000kn možeš naći ono što tražiš, jer je za temeljito čišćenje ipak potrebna malo veća snaga nego za obično, u stanovima gdje nema sklonosti alergiji.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Veteran | Re: usisivac Moji imaju doma vodeni usisavač-čistač Batagel, model Igea-practic ![]() Usisavač je fenomenalan! Savršeno čisti, kao običan usisavač kad samo usisava a može i vodeno prati površine. Možeš ubaciti u vodu neke mirise pa ti odmah i osvježi zrak, možeš ga postaviti negdje gdje ti ne smeta i pustiti da sam radi i filtrira i ovlažuje zrak (skoro da se i ne čuje dok radi u tom "modu")...itd. Pošto oni imaju nekih problema sa prašinom a i ja sam alergičan na peludi kojekakve iskeširali su malo veću cifru za njega...koštao je preko 5000kn ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: usisivac E, takav i moji imaju... (sličan)... uz neki dodatak za pranje tepiha oko 6000kn... al to su više profesionalni uređaji i za posebne potrebe, nego nešto što bi svatko trebao imati...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Veteran | Re: usisivac Da, i ovaj ima dodatak za pranje tepiha. Vjerujem da to nisu usisavači koje bi svatko trebao imati ili si ih mogao priuštiti al prezentacija je bila dojmljiva i vješti trgovački putnik je bio jako uvjerljiv i moji su ga kupili ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 13-05-08 u 17:26. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: usisivac Citat:
![]() ali kad je zdravlje u pitanju, normalno da se ne može gledati na cijenu Zadnji Uredio lotr0510 : 13-05-08 u 18:06. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: usisivac Cijena mu je 20.000 kn no svaki na vodu je dobar jer neovisno o usisavacu kod djece alergicne na kucnu prasinu najbolje je izbaciti tepihe i svaki dan pobrisati prasinu i usisati.Nebitno kakvim usisavacem.To ce ti reci svaki alergolog .Kad si alergican na kucnu prasinu nesmeta ti friska prasina nego ova sto odstoji neznam tocno u cemu je caka no tako je .I ja sam alergicna na to a i djete mi je tak da negovorim napamet....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: usisivac Ima jedan od Electroluxa koji ispušta 99,99% čist zrak i pogodan je baš za astmatičare i alergičare. Oxigen + se zove i cijena mu je oko 3.000,00 kn, više-manje. A što se tiče usisivača na vodu, mislim da su odlični, ali moraš imati na umu da se oni svaki put prije korištenja pune vodom, a nakon korištenja se moraju isprazniti i to se onda mora sušiti (barem onaj od Gorenja što su ga neki kupili u Pevecu ) i zbog toga su malo nezgodni za uporabu. Mislim, ja usisavam svaki dan i prvoj mi se ne bi svaki dan dalo za*ebavat' s tim, a isto sam alergična na prašinu i imam astmu.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:50.

Grijesiti je ljudski ...
) i zbog toga su malo nezgodni za uporabu. Mislim, ja usisavam svaki dan i prvoj mi se ne bi svaki dan dalo za*ebavat' s tim, a isto sam alergična na prašinu i imam astmu.