Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 11

Za roditelje starije djece tinejđera

Raspravljate o temi Za roditelje starije djece tinejđera u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; Bas gledam telku i vidim spot od Gunsa: Paradise City i sjetim se svoje adolescente faze kad sam skupljao postere ...

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Za roditelje starije djece tinejđera

Bas gledam telku i vidim spot od Gunsa: Paradise City i sjetim se svoje adolescente faze kad sam skupljao postere i bio onaj klasicni klinac/fan "nečega". Da ne kažem da mi je Švarcika bio idol duže vrijeme...
    E sad, zamisli da sa trenutnim poimanjem života uletiš svojem klincu u sobu obljepljenu posterima nekoga ala Axel Rose ili Arnolda Schwarzenegera. Kako ostati ozbiljan, a ne prasnuti u smijeh? Mislim, ono moras biti uzoran, ozbiljan otac da ne povrijediš malca jer je u tim godinama, al opet: "Daj me mojne batje sa NKOTB spikama"

edit, molim pomoćnike moderatora da urede naziv teme, malo sam se zanio sa slovima
    Zadnji Uredio Oggy : 06-10-08 u 21:03
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

Re: Za roditelje straije djece tinejđera

ogica moj...danasnja djeca nemaju na zidovima postere axela ili tamo nekog ramba ili švarcnegera.... nego neke sisulje, amaterke i to...vremena se mjenjaju a mi carini moj starimo.... činjenica

edit: šta bi napravio da ti kćer danas/sutra naljepu u sobi poster od roco sifredia? hahahahahaa
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
    ogica moj...danasnja djeca nemaju na zidovima postere axela ili tamo nekog ramba ili švarcnegera.... nego neke sisulje, amaterke i to...vremena se mjenjaju a mi carini moj starimo.... činjenica
    Pa čuj ak je neka sislja ala Britni reakcija bi bila ista.

edit: šta bi napravio da ti kćer danas/sutra naljepu u sobi poster od roco sifredia? hahahahahaa
    Ubio boga u njoj i zabranio izlaske do svoje 25 godine

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

a ti znaš ko je sifredi hahahahhaa
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

ak ce moje dijete imat poster axela ja cu bit najsretnija mama na svijetu.. dok god nema niti jednog postera tam neke srpske pevaljke.

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

..eh ma posteri su najmanja briga ,ba te led.. straj me tog puberteta jednoga dana..

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    ak ce moje dijete imat poster axela ja cu bit najsretnija mama na svijetu.. dok god nema niti jednog postera tam neke srpske pevaljke.
    Potpis!

Počeo sam sa Metallicom, AC/DC, Iron Maiden... Slušao sam duže vrijeme i GNR (Oggy, respect) i skupljao sve u vezi njih. Čak sam jedno vrijeme imao jeans jaknu odrezanih rukava sa "Apetite for Destruction" slikom prišivenom na leđa... Zlatnoi dani mog djetinjstva...:smrc

Ako mi sin ili kćer budu isto to slušali ili lijepili postere bit ću ponosan, ali ako vidim postere tipa "Full set of skanky queers" aka NKOTB, East17, itd. jaaaaako ću popizditi!
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: Emperor666 Pogledaj Poruke
    Ako mi sin ili kćer budu isto to slušali ili lijepili postere bit ću ponosan, ali ako vidim postere tipa "Full set of skanky queers" aka NKOTB, East17, itd. jaaaaako ću popizditi!
    a jebi ga, sjeti se na kaj su izgledali recimo The Beach boysi na početku karijere. e tak bu tvojim klincima izgledao Axel Rose. kuis, vremena se mjenjaju, a kak ostati ozbiljan na te nove bljuvotine?

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Citat Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
    a jebi ga, sjeti se na kaj su izgledali recimo The Beach boysi na početku karijere. e tak bu tvojim klincima izgledao Axel Rose. kuis, vremena se mjenjaju, a kak ostati ozbiljan na te nove bljuvotine?
    Ma znam, šala mala... Ali sigurno se ne bih lijepo osjećao da vidim da mi sin obožava recimo Sašu, Tina i Kedžu...
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Re: Za roditelje starije djece tinejđera

Zamisli, uletis mu u subi zbog necega i Miki onako sa velikim divljenjem sluša: "tri, šest, pet dana..." sa onim njihovim gejastim glasicima. Pogledas oko sebe a ono posteri Kedže (kak moze spavat uopće uz takvu spodobu ), Robie Williwmsa i slicnih spodoba...
    Jebo me patak promtno bi se odigrao scenarij kada tata sinu pojasnjava kako nastaju djeca...samo sto bi u ovom slucaju se koristio edukativnim materijalima Jenne Jameson i ekipe. Pa onda drugi put kad uletim u sobu da mi dođe da se zaključam i bacim drkicu na postere

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku