| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi Za vas koji imate roditelje... u Život i Stil forumu; prekrasno.....dugo nisam procitala nesto ljepse....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Za vas koji imate roditelje... ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Za vas koji imate roditelje... ja samo znam da moj tatica nikad nije bio doma, a da mi je stara smotana kukavica... tako da sam se vecinom odgojio sam na ulici bez ikakvog usmjerenja a vrlo dobro znam da jedno 60 posto roditeljaje je pre liberalno s djecom. vjerovatno bi i ja sam takav bio. ali to vam je pogreska: djete treba namlatit do krvi dok ne nauci sto ima naucit. jedino takav moze zavrsit skolu kako treba. a nit mu dat da puno skita vani... jer vani nece puno toga naucit... a kad se naucit radit i disciplinirati se onda se vise nemoras brinut za njega. dobila si: autmatsko ustrojenog balvana- naravno s limitiranim razmisljanjima. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Za vas koji imate roditelje... Citat:
![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Za vas koji imate roditelje... ne mogu bit realniji nego sto jesam. jer me zivot natjerao da sve ama bas sve probam s ovim 10 prstiju... i mogu ti rec da nema ono sto neznam. i svoj odvjetnik i borit se za svoje patit sa strane politke nekada i ne imavstine i bez roditelja i glupavih familiski nepogoda itd... i najgrublje poslove radio... ionako pola ne znas o cemu pricam... i ama bas nikom ne zelim pomoc izravno vec indirekto da sam nauci... meni je pre dobro ali ja sam svoje i odradio |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 617
![]() ![]() ![]() | Re: Za vas koji imate roditelje... Prekrasno, natjeralo mi suze na oči....iz samo jednog razloga...... ![]()
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.

Grijesiti je ljudski ...