Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Obitelj i Dom
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Obitelj i Dom Raspravljate o temi Za vas koji imate roditelje... u Život i Stil forumu; prekrasno.....dugo nisam procitala nesto ljepse.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-04-08, 12:40   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 949
mrkyblu se izdvaja iz masemrkyblu se izdvaja iz masemrkyblu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu
Re: Za vas koji imate roditelje...

prekrasno.....dugo nisam procitala nesto ljepse....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-08, 12:46   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,470
mmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mmrki

Ovo je nešto predivno, bravo Joks

rep+
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 13:02   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,909
Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase

Stvarno odlično
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 13:51   #14 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,892
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 10:31   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

ja samo znam da moj tatica nikad nije bio doma, a da mi je stara smotana kukavica... tako da sam se vecinom odgojio sam na ulici bez ikakvog usmjerenja a vrlo dobro znam da jedno 60 posto roditeljaje je pre liberalno s djecom. vjerovatno bi i ja sam takav bio. ali to vam je pogreska: djete treba namlatit do krvi dok ne nauci sto ima naucit. jedino takav moze zavrsit skolu kako treba. a nit mu dat da puno skita vani... jer vani nece puno toga naucit... a kad se naucit radit i disciplinirati se onda se vise nemoras brinut za njega. dobila si: autmatsko ustrojenog balvana- naravno s limitiranim razmisljanjima.
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 17:53   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 766
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Citat:
Pravi autor: mafijas Pogledaj Poruke
ja samo znam da moj tatica nikad nije bio doma, a da mi je stara smotana kukavica... tako da sam se vecinom odgojio sam na ulici bez ikakvog usmjerenja a vrlo dobro znam da jedno 60 posto roditeljaje je pre liberalno s djecom. vjerovatno bi i ja sam takav bio. ali to vam je pogreska: djete treba namlatit do krvi dok ne nauci sto ima naucit. jedino takav moze zavrsit skolu kako treba. a nit mu dat da puno skita vani... jer vani nece puno toga naucit... a kad se naucit radit i disciplinirati se onda se vise nemoras brinut za njega. dobila si: autmatsko ustrojenog balvana- naravno s limitiranim razmisljanjima.
isuse bože dragi......kakvo razmišljanje
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 18:17   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 515
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Meni je zao sto te umjesto roditelja morala "ulica" odgajati, ali ni to nije opravdanje za ovakvo razmisljanje
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 18:53   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 3,639
TigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Pridružujem se pohvalama....Joks svaka čast...
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 19:50   #19 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
isuse bože dragi......kakvo razmišljanje
ne mogu bit realniji nego sto jesam. jer me zivot natjerao da sve ama bas sve probam s ovim 10 prstiju... i mogu ti rec da nema ono sto neznam. i svoj odvjetnik i borit se za svoje patit sa strane politke nekada i ne imavstine i bez roditelja i glupavih familiski nepogoda itd... i najgrublje poslove radio... ionako pola ne znas o cemu pricam...

i ama bas nikom ne zelim pomoc izravno vec indirekto da sam nauci... meni je pre dobro ali ja sam svoje i odradio
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 11:47   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 617
tajnica se izdvaja iz masetajnica se izdvaja iz masetajnica se izdvaja iz mase

Prekrasno, natjeralo mi suze na oči....iz samo jednog razloga......
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103