| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Obitelj i Dom Raspravljate o temi žarulja za ložište roštilja u Život i Stil forumu; ovako uzidao sam pečenjaru veliku od bijelog kamena ali sada mi je jedini problem kupiti zarulju za tu toplinu za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | žarulja za ložište roštilja ovako uzidao sam pečenjaru veliku od bijelog kamena ali sada mi je jedini problem kupiti zarulju za tu toplinu za ložište to kod mene nema niti jedan dućan niti mi oni mogu nabaviti pa ako netko mi može pomoći di toga ima neka mi napiše pozdrav ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,149
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žarulja za ložište roštilja Pa stavi običnu izoliranu u staklo... ko one rudarske...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žarulja za ložište roštilja mislim da nije problem žarulja (i ona sama se ugrije na jako visoku temperaturu, obična, ne štedna...), po meni je veći problem kako izolirati kabal koji vodi do žarulje i u kakvo grlo, kućište staviti žarulju a da se ne istopi... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: žarulja za ložište roštilja super izgleda
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:41.