Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

žarulja za ložište roštilja

Raspravljate o temi žarulja za ložište roštilja u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; ovako uzidao sam pečenjaru veliku od bijelog kamena ali sada mi je jedini problem kupiti zarulju za tu toplinu za ...

Regularni forumas Avatar od korisnika ghost rider 76
    Datum registracije
    07-04-07
    Starost
    35
    Poruka
    78
    Liked
    0 times

žarulja za ložište roštilja

ovako
    uzidao sam pečenjaru veliku od bijelog kamena ali sada mi je jedini problem kupiti zarulju za tu toplinu za ložište to kod mene nema niti jedan dućan niti mi oni mogu nabaviti pa ako netko mi može pomoći di toga ima neka mi napiše pozdrav

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Re: žarulja za ložište roštilja

Pa stavi običnu izoliranu u staklo... ko one rudarske...
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

Najlepši u ovde Avatar od korisnika Apoljon
    Datum registracije
    16-11-06
    Poruka
    818
    Liked
    0 times

mislim da nije problem žarulja (i ona sama se ugrije na jako visoku temperaturu, obična, ne štedna...), po meni je veći problem kako izolirati kabal koji vodi do žarulje i u kakvo grlo, kućište staviti žarulju a da se ne istopi...

Regularni forumas Avatar od korisnika ghost rider 76
    Datum registracije
    07-04-07
    Starost
    35
    Poruka
    78
    Liked
    0 times

ja mislim da se kabel neće ispeći jer je zabetoniran u zidu od betona i kamena i sada izlazi žica van i sada bi trebao tu staviti neku žarulju i to bi bilo to
    Dodane Slike Dodane Slike

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

super izgleda
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter Avatar od korisnika nerodiko
    Datum registracije
    03-08-08
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

stavi žarulju izvan ove kućice za pečenje, jer ako naložiš, unutrašnjost će valjda vatra osvjetljavat...

Nježni predator Avatar od korisnika Maslow
    Datum registracije
    08-04-06
    Starost
    49
    Poruka
    7,275
    Liked
    5 times

Nije mi baš najjasnije gdje stvarno misliš montirati tu žarulju.
    Žarulje za pećnice možeš dobit u svakoj trgovini koja prodaje elektromaterijal ( oko 25 kn), grlo mora biti porculansko, a kabl obavezno silikonski.
    Ali ne postoji ništa što smije biti u dimu ili plamenu.
    Čađ ili smola će jako brzo izazvati kratki spoj.
    Vidio sam rješenja s reflektorom s vatrostalnim staklom.
    Na podnicu ložišta se postavi kutija okrenuta prema gore u kojoj se nalazi žarulja.
    U kutiju dolazi vanjski zrak kroz rupu u podnici koji hladi instalaciju.
    Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
    Jerzy Kosinski

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika tonini
    Datum registracije
    26-02-07
    Starost
    60
    Poruka
    2,349
    Liked
    2 times

Roštilj je odličan, moj je manji samo sa jednom pregradom. roštiljamo ribu i meso često ili koji put i janjca zavrtimo, ako je pridvećer onda sa strane donesem onaj malo halogeni reflektor. To ti je najbolje jer od dima ne vidiš ništa. Ugradnju unutra ti ne bi preporučija. Vidim imaš kornižu, onaj dio krova koji viri vani pa tu montiraj taj reflektor , točno u sredinu, jer ga moš okretati prema jednoj ili drugoj strani. Kupi crni. ti reflektori nisu skupi mislin da su ispod 100 kn.
    Zadnji Uredio tonini : 18-08-08 u 06:39
    SAMO MORU VIRUJEM!

Lajkaj nas na Facebooku