Raspravljate o temi Živjele jedinice i jedinci! u Obitelj i Dom forumu, dio Život i Stil foruma; javite se svi koji su jedinci i jedinice. ne sramim se šta sam jedinica, iako kažu za takve da su ...
Zar nije očito da je ona dobro prošla? Pogledaj samo teme koje je otvorila zadnjih 5 dana i sve ti je jasno...
All women are good - good for nothing, or good for something.
Ako znaš dobru sarmu kuhat, prijeći ću preko svih tvojih trauma.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
ja nisam jedinica, al sam razmazena i nista neznam radit tako da mislim da to nema bas veze s tim koliko ima djece u obitelji!
jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!
Ja sam također jedinica, ali sam oduvijek patila zbog toga što nemam bracu ili seku. Za ove gluposti o tome kako jedinci bolje prođu u životu ili bilo kakvo drugo generaliziranje nemam komentara.
Ja sam isto jedinica, i što sam starija, sve mi je više žao što nemam nikoga![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.