Grawe, super zadovoljan
Raspravljate o temi obvezno osiguranje auta u Osiguranja forumu, dio Ekonomija foruma; kod koga imate osiguran auto ja kod euroherca jedan i jedan kod zagreb osiguranja, kako ste zadovoljni...
Grawe, super zadovoljan
Euroherc...zadovoljan za sad
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
ojroherc, svi su preskupi tako i tako
Euroherc...a zadovoljna, sta ja znam![]()
Isto.
Allianz , zadovoljna
-misic-
Croatia
svi su zadovoljni koji nisu razbili auto, pa nisu imali niti nikakvih problema s osiguranjem![]()
nije mi uopce jasno... kako ne mozete biti (ne)zadovoljni s osiguranjem u kojoj imate obvezno auto osiguranje? naime... vi njima samo dajete pare, a oni onda posluju s nekime koga vi bubnete. a vas u biti boli ona stvar koliko dugo osteceni treba cekati na pare, kolika mu je procjena stete, itd, itd...
tak da je po meni tema krivo postavljena...
ako cemo pricati o dobrim osiguranjima, ja cu reci da je kvarner vienna insurance group davala 15% popusta sto je za mene ispalo da sam osiguranje platio samo 35% ukupne vrijednosti osiguranja. a ako cemo govoriti o losim osiguranjima, prema pricama ljudi, znam da je jadransko katastrofa, ali opet, ne za klijente, vec za one koji se trebaju naplatiti od njih...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com