nemoras uopce biti prijevljen. zdravstveno osiguranje je neovisno o zaposlenju. trebas samo otic u HZZO, i oni ti naprave prijavu. ako se nesto nije promjenilo a da ja neznam
Raspravljate o temi zdravstveno osiguranje u Osiguranja forumu, dio Ekonomija foruma; searchao sam forum ali nisam nasao - koliko dugo negdje moram bit zaposlen (prijavljen, jel) pa da nakon toga mogu ...
nemoras uopce biti prijevljen. zdravstveno osiguranje je neovisno o zaposlenju. trebas samo otic u HZZO, i oni ti naprave prijavu. ako se nesto nije promjenilo a da ja neznam
jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!
ma moram kao prijavljeno radit i onda nakon toga imam 30 dana rok u kojem se moram prijavit na HZZO.
sad mene samo zanima koliko minimalno mora trajat ta prijava. dan? tjedan? 2? mjesec?
nitko ne zna? hmm...
ofc...
Zadnji Uredio Pretorian : 08-05-11 u 17:47
Mislim da to nije važno, bar su mi tak rekli ovi kaj tam rade da nek se prijavim kod nekog na par dana.
Si ti saznal nešto novo?![]()
Pomozi i Ti eHrvatskoj: eRepublik - the online strategy game
2 dana je minimum. tako su mi rekli.
I si uspjel kaj rješit?Ja budem išel sad jedan dan.
![]()
Pomozi i Ti eHrvatskoj: eRepublik - the online strategy game
Ja se nisam prijavila u roku od 30 dana nakon škole a sada sam na burzi više od godinu dana i kažu da nemam pravo na zdravstveno.......a u zakonu piše da svi imaju pravo čak i oni ne zaposleni ???? može mi netko reči nešto više o tome ???
Svi imaju pravo na medicinsku pomoć u primjeru hitnog stanja, bez obzira na to da li ste osigurani ili ne. To vam nitko neće naplatit. Problem je u tumačenju toga što je to hitno stanje.
Tko ima pravo na zdravstveno osiguranje, a tko ne: pojma nemam!
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!
jep, moraš se prijaviti 30 dana nakon škole na zdravstveno ili kasnije gubiš pravo...
najbolje ti je da se zaposliš negdje na mjesec dana i onda daš kao otkaz ili dobiješ otkaz svejedno i odeš na zdravstveno i prijaviš se i dobit ćeš ga
EDIT: premješteno u osiguranja