| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi jesen uz osjecko u Lijepa Naša forumu; jel neko zna nest u vezi ovogodisnjih osjeckih dana piva?! cula sam da se ove godine nece odrazavat, al ipak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | jesen uz osjecko jel neko zna nest u vezi ovogodisnjih osjeckih dana piva?! cula sam da se ove godine nece odrazavat, al ipak se nadam da ce mi doc neko i rec da je to trac..ak neko zna....... ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jesen uz osjecko Već vidim Cina i mama uzimaju godišnji ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: jesen uz osjecko Jesen uz osječko će se održati u Tvrđi od 04.10. do 13.10.2007. uz prilično bogat program, koliko čujem u dva šatora. Više na linku.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: jesen uz osjecko dadadada tako je! 04.-13.10.,iako je lokacija premjestena na zapadni ulaz u tvrdju,bit ce 2 satora,malo veca nego proteklih godina. 7kn pivo.. raspored bendova: 04.10. - Majke + Sheitans (Žu) i Alt F4 (Vu) 05.10. - Let 3 + We come One (Pž) i Human (O) 06.10. - Belfast Food + Instinkt (Os) 07.10. - Psihomodo Pop + Wasted Generation (Os) i Tatto (Os) 08.10. - Vatra + Stage (Sb) i Rock Flock (Pž) 09.10. - Tattwa / The Red Roosters + Nomen (Os) 10.10. - Gužva u 16-ercu + Rapa Nui (Sarajevo, BiH) i Marginalac Margarin (Sarajevo, BiH) 11.10. - The Beat Fleet + Kandžija i Gole žene (Os), Tasha (Os) i 3 MC-ja 12.10. - Marijan Ban i Diktatori + Even Steven (Os) i Perpetuum mobile (Os) 13.10. - Urban & 4 + Rock & Roll Star Bend (ex Passage) (Os) i Problemi (Vk) ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter | Re: jesen uz osjecko Zesca rasprava o Jesen uz Osjecko... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jesen, osjecko |
« Marker
|
najbolji bircevi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.

al ipak se nadam da ce mi doc neko i rec da je to trac..ak neko zna.......