Sad ne znam.
Saznat ću ovih dana (trebao bih saznati) pa ću napisati.
Nije mi jasno iz kojeg razloga ih ne bi bilo?
Raspravljate o temi jesen uz osjecko u Osijek forumu, dio Lijepa Naša foruma; jel neko zna nest u vezi ovogodisnjih osjeckih dana piva?! cula sam da se ove godine nece odrazavat, al ipak ...
98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.
Sad ne znam.
Saznat ću ovih dana (trebao bih saznati) pa ću napisati.
Nije mi jasno iz kojeg razloga ih ne bi bilo?
neam pojma,vec sam na par mjesta cula da nece bit nista ove godine..
98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.
Već vidim Cina i mama uzimaju godišnji![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Jesen uz osječko će se održati u Tvrđi od 04.10. do 13.10.2007. uz prilično bogat program, koliko čujem u dva šatora.
Više na linku.
dadadada tako je!![]()
04.-13.10.,iako je lokacija premjestena na zapadni ulaz u tvrdju,bit ce 2 satora,malo veca nego proteklih godina. 7kn pivo..![]()
raspored bendova:
04.10. - Majke + Sheitans (Žu) i Alt F4 (Vu)
05.10. - Let 3 + We come One (Pž) i Human (O)
06.10. - Belfast Food + Instinkt (Os)
07.10. - Psihomodo Pop + Wasted Generation (Os) i Tatto (Os)
08.10. - Vatra + Stage (Sb) i Rock Flock (Pž)
09.10. - Tattwa / The Red Roosters + Nomen (Os)
10.10. - Gužva u 16-ercu + Rapa Nui (Sarajevo, BiH) i Marginalac Margarin (Sarajevo, BiH)
11.10. - The Beat Fleet + Kandžija i Gole žene (Os), Tasha (Os) i 3 MC-ja
12.10. - Marijan Ban i Diktatori + Even Steven (Os) i Perpetuum mobile (Os)
13.10. - Urban & 4 + Rock & Roll Star Bend (ex Passage) (Os) i Problemi (Vk)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napokon nešto što nisam ni znao da će bit da nisam ovo vidio a u Osijeku sam, pametna tema, zafaljujem! 10 dana vani...![]()
Dum spiro, spero.
Zesca rasprava o Jesen uz Osjecko...
Pivovara otkazala 'Jesen uz Osječko' jer joj je preskupa!
![]()
ali evo malo svjetla na kraju tunela...
a svi znamo za koju navijamo!Malo smo u vremenskoj stisci, ali budući da je posrijedi priredba kakvu građani vole i žele, razmišljamo sponzorstvo jesenskih Dana piva u Osijeku ponuditi i jednoj ili više drugih pivovara, kaže.
jel tako cina?![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
aaaaaaaaaaaa, da bar !1!!!111!!!!
![]()
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu