Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Osijek
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Osijek Raspravljate o temi najbolja pizza u gradu u Lijepa Naša forumu; gdje je ? ja mislim da je u ASu najbolja, vidim da mama kaže el paso... mišljenja?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-06-07, 14:56   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
najbolja pizza u gradu

gdje je ? ja mislim da je u ASu najbolja, vidim da mama kaže el paso...

mišljenja?
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 15:13   #2 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama
Re: najbolja pizza u gradu

El Paso, cula sam da i na Galiji su pizze super, pa nemam pojma, jos nisam pojela odvratu pizzu

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 15:17   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,956
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

El Paso definitivno

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 15:18   #4 (permalink)
Banned

Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
El Paso, cula sam da i na Galiji su pizze super, pa nemam pojma, jos nisam pojela odvratu pizzu
nije baš odvratna ali ona pizza u bossu (10kn) je užas....
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 16:12   #5 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

ja kao autsajder...u Asu sam bila (tak - tak) i u Galiji mi je fakat super. Išla sam u neku i kaj silaziš k'o u podrum, nak je u drvetu, ali se nemrem sjetit kak se zove, nije loša. I super su mi ražnjići tam u Tvrđi ima neka pečenjarnica, baš su onak mekani i dobiš ih s vrhnjem. mmmmmmmm
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 16:15   #6 (permalink)
Bolekova koka

mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
ja kao autsajder...u Asu sam bila (tak - tak) i u Galiji mi je fakat super. Išla sam u neku i kaj silaziš k'o u podrum, nak je u drvetu, ali se nemrem sjetit kak se zove, nije loša. I super su mi ražnjići tam u Tvrđi ima neka pečenjarnica, baš su onak mekani i dobiš ih s vrhnjem. mmmmmmmm
Mozda Lyra, ako je u centru, u Gornjem gradu.
Ovo u Tvrđi ne znam na sta mislis, ali za jela sa roštilja cula sam da su najbolja u Karaci.

mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 16:29   #7 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Mislim da je tak nešt... Polako, učim tek Os
Ovo u Tvrđi je neka no name, ali je predobro, nak s nogu
Već se vidim kak ću se kotrljat ak ovak nastavim
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 16:53   #8 (permalink)
Banned

lyra je na trgu, i nije na drvetu
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 17:17   #9 (permalink)
Bolekova koka

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Već se vidim kak ću se kotrljat ak ovak nastavim
Ja se odavno kotrljam

mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 17:24   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ne znam kak se zove, ali tamo di su me mama i cina odvele ... najbolja slavonska pizza koju sam ikad pojeo ...

silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gradu, najbolja, pizza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103