| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi najbolja pizza u gradu u Lijepa Naša forumu; evo jedna iz karlovca... tiffany... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najbolja pizza u gradu Ma, dajte ljudi najbolja hrana je kod Joze Trovača!!! Najbolja pizza je kod El pasa, na Galiji je skupo, a ne dobiš niš'
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 20
Poruka: 23
![]() | Lyra je pizzerija di ideš se ubiti u dobroj pizzi, a što se tiče najbolje ne ocjenjujem ih jer ako ih idem jesti onda idem zato što sam gladan, a najbolji začin svakom jelu je GLAD. Stoga mi je teško suditi. Ajd popustiti ću i reći da je El Paso-ina Mexicana najljuča pizza koju sam ikad jeo. Za izgoriti... ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 265
![]() | Re: najbolja pizza u gradu Citat:
a sto se tice pizze, definitivno AS ![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-12-06 Godina: 29
Poruka: 1
![]() | Re: najbolja pizza u gradu Svojevremeno smo šogor i ja isprobavali pizze po gradu. Mjerilo je bila slavonska pizza, a kriteriji su bili cijena, dostava (ima/nema), dostava (brzina) i najvažnije okus. Definitivno prvo mjesto odnijela je La Rossa, zatim Lyra, a treće mjesto zasluženo je pripalo El Pasu. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,127
![]() | Re: najbolja pizza u gradu Oroslavlje - Oro-Goro ko je bio zna o čemu govorim,jeo sam iz puno pizzeria ali ova je posebna,jedeš dok ti ne pozli ![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-07 Lokacija: U zrakoplovu iznad mora Godina: 21
Poruka: 51
![]() | Re: najbolja pizza u gradu mda, inače ''najbolja pizza u gradu'' vjerujem da se radi o gradu osijeku a ne o nepostojećem gradu Oroslavlje iako si, vjerujem, mislio na Oroslavje |
| | |
![]() |
| Tagovi: gradu, najbolja, pizza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:58.

Grijesiti je ljudski ...

sometimes we want more than we can handle...