Ma, dajte ljudi najbolja hrana je kod Joze Trovača!!!
Najbolja pizza je kod El pasa, na Galiji je skupo, a ne dobiš niš'
Raspravljate o temi najbolja pizza u gradu u Osijek forumu, dio Lijepa Naša foruma; evo jedna iz karlovca... tiffany...
Ma, dajte ljudi najbolja hrana je kod Joze Trovača!!!
Najbolja pizza je kod El pasa, na Galiji je skupo, a ne dobiš niš'
Amicus certus in re incerta cernitur
Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
Lyra je pizzerija di ideš se ubiti u dobroj pizzi, a što se tiče najbolje ne ocjenjujem ih jer ako ih idem jesti onda idem zato što sam gladan, a najbolji začin svakom jelu je GLAD. Stoga mi je teško suditi. Ajd popustiti ću i reći da je El Paso-ina Mexicana najljuča pizza koju sam ikad jeo. Za izgoriti...![]()
Definitivno najbolja pica u gradu je u lipovom hladu,kao i sve ostalo s njihovog menia.Stvarno su zakon
.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....
Svojevremeno smo šogor i ja isprobavali pizze po gradu. Mjerilo je bila slavonska pizza, a kriteriji su bili cijena, dostava (ima/nema), dostava (brzina) i najvažnije okus. Definitivno prvo mjesto odnijela je La Rossa, zatim Lyra, a treće mjesto zasluženo je pripalo El Pasu.
ok...
Lipov Hlad 100%
Oroslavlje - Oro-Goro
ko je bio zna o čemu govorim,jeo sam iz puno pizzeria ali ova je posebna,jedeš dok ti ne pozli![]()
mda, inače ''najbolja pizza u gradu'' vjerujem da se radi o gradu osijeku a ne o nepostojećem gradu Oroslavlje iako si, vjerujem, mislio na Oroslavje
la rossa ima ajme dobre pizze,a el paso najbolje pilece raznjice...mmmm...
sometimes we want more than we can handle...