| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi najbolja pizza u gradu u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: mama o joj Kaže: Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Osijek > ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,128
![]() | Re: najbolja pizza u gradu Citat:
no to ne znači da zaslužujem provokacije i ovakve smajliće ![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,128
![]() | Re: najbolja pizza u gradu pravim se pametan zato ako nisam znao da je podforum Osijek?? čudna je tvoja logika.
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #45 (permalink) |
| charolastra | Re: najbolja pizza u gradu Dobro je ljudi, vodite me na pizzu da to riješimo, a ne se svaditi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Član | Re: najbolja pizza u gradu Ja nisam nikad jeo tamo pizzu, a uvijek mi upadne u oko tih 10kn. Kolika je ta pizza? jel to neka manja? Da li imaju dostavu ?Ja u Osijeku nisam nigdje pojeo pizzu za koju bi rekao da mi je baš ono super. Najfinija je bila iz El passa (mislim) al je malo poskupa.... U Brodu su pice puuuuno bolje ![]()
__________________ |
| | |
| | #48 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: najbolja pizza u gradu ta pizza ti je ko u piceriju ona baby pizza. malo je manja i malo tanja,ali je jako fina-meni bar-bolja neg u nekim picerijama.... u asu je baš fina...ali u salounu nije nikaka... preslana je.... grozno!! el paso je dobar..kako kad im bude pizza.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gradu, najbolja, pizza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

AC MILAN : 2003-2008 

?