| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Osijek Raspravljate o temi najbolja pizza u gradu u Lijepa Naša forumu; Dođi pa probaj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najbolja pizza u gradu neznam ni sam di je di best pica u gradu al znam di je kod mene najboljsa pica...u gradu znam sam za cevape...jedino su mi frendovi pricali za recimo baskieru i tak neke...zaboravil sam im imena....meni inace davno najbolja pica u gradu je bila u antonio-u....na ilici....a zatim kad je on propal tj zatvoril je bila hmmmm....isto na ilici al ne secam se kak se zvala picerija...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: najbolja pizza u gradu u salonu meni pizza nije nikaka...zapravo sad zadnji put kad sam ju jela i nije bila tak loša...al zna bit živa katastrofa
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 77
![]() | Re: najbolja pizza u gradu Ja sam rekao nije loša..Šta ja znam, tamo sam jeo najmanje pizzu a više ostala jela ali onda kad sam jeo bila mi je dobra, stvar ukusa..Za El Paso sam siguran da mi je najbolja.Lyra-isto dobro mjesto za klopu |
| | |
![]() |
| Tagovi: gradu, najbolja, pizza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.